Sevraj de la pastile

23-11-2021
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
Buna ziua sau buna seara dupa caz.Mi s-a dat din august anxiar.Il luam o pastila jumate seara.Problema sta in felul urmator medicul meu mi-a zis ca durerea de cap este de la anxiar.Si mi-a dat cate un sfert de pastila timp de 4 saptamani.Eu am cam abuzat de ele doar in jumatea lui august si septembrie.De pe data de 18 nu-l mai iau.Dar am avut pusee de caldura, temperatura, si puls ridicat, au mai incetat de ieri toate astea.Dar durerea de cap nu trece, el a zis ca trebuie sa astept inca 2 saptamani ca sa ies din sevraj.Voi care ati mai avut problema din astea cu anxiarul sau xanaxul care va stiti imi puteti spune si mie cum ati trecut de perioada aia?Pentru ca eu sincer sa fiu, sunt tare speriat si cu moralul la pamant.Dar mi-am zis asta e, nu le mai iau fie ce-o fi eu depedent de pastile nu vreau sa ajung.Multumesc pentru sfaturi sau pareri.
5 comentarii
1
24-11-2021, ora 08:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Daca durerea de cap persista dupa cele doua saptamani, adresati-va unui oftalmolog si unui neurolog. S-ar putea sa nu fie de la Anxiar. Anxiarul nu e un medicament chiar asa de puternic si dv. l-ati luat pentru scurt timp.
1
24-11-2021, ora 11:20
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
la neurolog am fost si nu am nimic.iar la oftalmolog nu ma cunosc cu probleme de vedere pentru ca vad destul de bine.
1
24-11-2021, ora 13:26
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poate fi o dioptrie extrem de mica, 0, 25 sau 0, 5 si de acolo durerile de cap. Stiu cazuri care si-au revenit in ziua in care si-au pus ochelari pentru o astfel de dioptrie (astigmatism).
Daca nu va trece problema in doua saptamani, mergeti si la un oftalmolog.
O cauza trebuie sa fie.
1
25-11-2021, ora 14:09
Anonim1256
Nu este medic/terapeut
Anonim1256
zilele astea, capul a inceput sa se linistesca dar inca simt o greutate in moalele capului si o tristete fara motiv.
1
25-11-2021, ora 16:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca aveti simptome de anxietate si depresie mai mult de 14 zile, trebuie sa mergeti la psihiatru (nu la medicul de familie) pentru tratament si sa faceti psihoterapie, ca sa functionati ca un om normal. E o dereglare a neurotransmitatorilor. Vedeti filmuletele cu anxiety, depression and neurotransmitters pe youtube.
Faceti test de depresie si anxietate online.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul