Sevraj de la pastile
Buna ziua sau buna seara dupa caz.Mi s-a dat din august anxiar.Il luam o pastila jumate seara.Problema sta in felul urmator medicul meu mi-a zis ca durerea de cap este de la anxiar.Si mi-a dat cate un sfert de pastila timp de 4 saptamani.Eu am cam abuzat de ele doar in jumatea lui august si septembrie.De pe data de 18 nu-l mai iau.Dar am avut pusee de caldura, temperatura, si puls ridicat, au mai incetat de ieri toate astea.Dar durerea de cap nu trece, el a zis ca trebuie sa astept inca 2 saptamani ca sa ies din sevraj.Voi care ati mai avut problema din astea cu anxiarul sau xanaxul care va stiti imi puteti spune si mie cum ati trecut de perioada aia?Pentru ca eu sincer sa fiu, sunt tare speriat si cu moralul la pamant.Dar mi-am zis asta e, nu le mai iau fie ce-o fi eu depedent de pastile nu vreau sa ajung.Multumesc pentru sfaturi sau pareri.
5 comentarii
Buna ziua.
Daca durerea de cap persista dupa cele doua saptamani, adresati-va unui oftalmolog si unui neurolog. S-ar putea sa nu fie de la Anxiar. Anxiarul nu e un medicament chiar asa de puternic si dv. l-ati luat pentru scurt timp.
Daca durerea de cap persista dupa cele doua saptamani, adresati-va unui oftalmolog si unui neurolog. S-ar putea sa nu fie de la Anxiar. Anxiarul nu e un medicament chiar asa de puternic si dv. l-ati luat pentru scurt timp.
la neurolog am fost si nu am nimic.iar la oftalmolog nu ma cunosc cu probleme de vedere pentru ca vad destul de bine.
Poate fi o dioptrie extrem de mica, 0, 25 sau 0, 5 si de acolo durerile de cap. Stiu cazuri care si-au revenit in ziua in care si-au pus ochelari pentru o astfel de dioptrie (astigmatism).
Daca nu va trece problema in doua saptamani, mergeti si la un oftalmolog.
O cauza trebuie sa fie.
Daca nu va trece problema in doua saptamani, mergeti si la un oftalmolog.
O cauza trebuie sa fie.
zilele astea, capul a inceput sa se linistesca dar inca simt o greutate in moalele capului si o tristete fara motiv.
Daca aveti simptome de anxietate si depresie mai mult de 14 zile, trebuie sa mergeti la psihiatru (nu la medicul de familie) pentru tratament si sa faceti psihoterapie, ca sa functionati ca un om normal. E o dereglare a neurotransmitatorilor. Vedeti filmuletele cu anxiety, depression and neurotransmitters pe youtube.
Faceti test de depresie si anxietate online.
Faceti test de depresie si anxietate online.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 54Intreruperea tratamentului cu seroxat
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 0Efecte secundare medicamente !
- 1Intrebare Seroxat
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 10Amitriptilina
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 15Tratament trittico si stresclin neuro
- 5Seroxat si frontin dar nu prea da rezultate
- 2Mirzaten, anxiar
- 3Cine a mai luat anafranil?
- 0Anxietate si atac de panica
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 4Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
Mai multe informații despre: sevrajul medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: