Cipralex si revotril luate de sotul meu
Buna ziua de 2 ani sotul meu i a tratament pentru atacuri de panica revotril si cipralex, iar Eu am ramas insarcinata, crede ti ca ar afecta sarcina sau copilul in viitor?Multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 148Coaxil?...ce stiti despre acest medicament
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 2Trittico sau Cipralex
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 10Anxietate- oare functioneaza tratamentul?
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 3Tulburare de anxietate cu stari ciudate
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 13O intrebare, va rog raspundeti
- 4Gabaran
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 18Senzatie ciudata
- 12Trittico - Mi se inchid ochii, si ma molesesc imediat.
- 2Xanax
- 10Mirzaten
- 7Eglonyl - are ca efecte secundare oprirea menstruatiei?
- 6Invega - efecte secundare neplăcute
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: