Cipralex si revotril luate de sotul meu
Buna ziua de 2 ani sotul meu i a tratament pentru atacuri de panica revotril si cipralex, iar Eu am ramas insarcinata, crede ti ca ar afecta sarcina sau copilul in viitor?Multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 113despre depakine - informatii
- 14Dureri osoase de la medicația antipsihotică??
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 2De la tratament?
- 2Medicamentele psihotrope îngrașă?
- 4Depresie si insomnie
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 3Tratament Rispolept- Reactii adverse
- 3Crestere in greutate de la tratament psihiatric
- 3Vaccin covid - anxietate
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 4Anxietate generalizata
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 17Anxietate adolescenți
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 249Daca m-am ingrasat cu Abilify 20 kg ce altceva pot lua?
- 2Efecte adverse anxiar + cipralex
- 4Tratament psihiatric
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: