Cipralex si revotril luate de sotul meu

Buna ziua de 2 ani sotul meu i a tratament pentru atacuri de panica revotril si cipralex, iar Eu am ramas insarcinata, crede ti ca ar afecta sarcina sau copilul in viitor?Multumesc mult
1 comentarii

Buna ziua
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Nu pot dormi de la Stimuloton
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 14antidepresive luate cu alcool
- 8efecte adverse din cauza medicatiei
- 5MemoPlus+medicatie psihotropa?
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 4Ajutor! Am luat olanzapina in sarcina
- 3Tratament
- 35Zoloft
- 0Serlift
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 34Ia cineva Quetiapina. Ingrasa? Puteti face efort fizic cu ea?
- 6Intrebare legata de medicamente
- 2De 2 ani de zile ma confrunt cu o depresie
- 1Anxietate
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 10Alprazolam si carbamazepina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: