Cipralex si revotril luate de sotul meu
Buna ziua de 2 ani sotul meu i a tratament pentru atacuri de panica revotril si cipralex, iar Eu am ramas insarcinata, crede ti ca ar afecta sarcina sau copilul in viitor?Multumesc mult
1 comentarii
Buna ziua
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Nu exista prea multe studii legate de fectul acestor tratamente asupra spermei. Unele studii afirma ca pot afecta calitatea si mobilitatea spermatozoizilor.
Incercati sa monitorizati atent sarcina.
Pe de alta parte este important sa intelegeti ca o tulburare psihica nu se transmite doar genetic ci si comportamental, copilul invatand comportamentul anxios al tatalui asa cum va invata si toate celelalte lucruri.
Cu alte cuvinte poate ca a venit timpul ca sotul dumneavoastra sa mearga la un psihoterapeut ca sa incerce sa trateze cauza anxietatii. Tratamentul medicamentos nu trateaza decat simptomele/efectele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 3Ajuta la ceva medicamentele pentru TOC?
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 1Sertralina
- 4Durere de cap-tratament Cipralex
- 8Cat dureaza efectul rispenului?
- 13Zyprexa + Alcool
- 7Intrebare despre romparkin
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 5Leponex sau Abilify?
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 10Exista vreun tratament de termen lung pentru deficiente ale neurotransmițătorilor Gaba?
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 5Este normal sa iau atatea medicamente??
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 1Anxietate
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 11Constipație cronica de la medicamente - Sunt disperată!
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: