Tratament uro-vaxom
Bună
In urma multor infecții urinare, la recomandarea medicului urolog, am început un tratament cu acest uro vaxom
Întrebarea mea este... Poate accest vaccin în prima partea a zilei în mod special (dar nu mereu și nu la aceeași intensitate) sa genereze simptome asemănătoare infecțiilor urinare?
Durere la nivelul vezicii, un fel de inflamatie și senzație de arsură în vezica inclusiv în uretra?
E o stare care ma tine în alertă pentru ca nu știu dacă sunt doar efecte adverse sau în orice moment poate debuta o noua infecție.
Mulțumesc
In urma multor infecții urinare, la recomandarea medicului urolog, am început un tratament cu acest uro vaxom
Întrebarea mea este... Poate accest vaccin în prima partea a zilei în mod special (dar nu mereu și nu la aceeași intensitate) sa genereze simptome asemănătoare infecțiilor urinare?
Durere la nivelul vezicii, un fel de inflamatie și senzație de arsură în vezica inclusiv în uretra?
E o stare care ma tine în alertă pentru ca nu știu dacă sunt doar efecte adverse sau în orice moment poate debuta o noua infecție.
Mulțumesc
1 comentarii
Daca ati suportat mai multe infectii urinare sau ati fost tratat de infectii recidivante...simptomele descrise nu neaparat sunt o reatie la tratament - deobicei UROVAXOMUL nu are efecte adverse si reactii alergice..
Probabil ar fi bine sa mai repetati citeva uroculturi si analize generale de urina matinale (sediment urinar).
SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT !
ATUNCI CIND INFECTIA RECIDIVEAZA DIN NOU SI DIN NOU - ESTE IMPORTANT SA INTELEGEM CA POSIBIL IN ORGANISM ESTE UN FOCAR PRIMAR INFECTIOS CARE NU A FOST DEPISTAT SI TRATAT : tonsilita, bronsita, sinusita, carie dentara..etc
Succese si multa sanatate !
Probabil ar fi bine sa mai repetati citeva uroculturi si analize generale de urina matinale (sediment urinar).
SI INCA CEVA FOARTE IMPORTANT !
ATUNCI CIND INFECTIA RECIDIVEAZA DIN NOU SI DIN NOU - ESTE IMPORTANT SA INTELEGEM CA POSIBIL IN ORGANISM ESTE UN FOCAR PRIMAR INFECTIOS CARE NU A FOST DEPISTAT SI TRATAT : tonsilita, bronsita, sinusita, carie dentara..etc
Succese si multa sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 0infectie urinara la copii
- 2este infectie urinara sau altceva?
- 2restrictii in infectii urinare
- 5Infectii urinare recurente
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 6Infectie urinara sau altceva?
- 21Infectii urinare repetate timp de 2 ani
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 0Infecte urinara recidivanta
- 0Problema uretra, posibila infectie urinara recurenta
- 0nu pot scapa de proteus mirabilis
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Tratament cu Nolicin
- 2Infectie urinara și simptome
- 1Infecție urinară
- 3Ce ii cauzeaza partenerei infectii urinare si nevoie deasa de urinare dupa sex?
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: