urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
buna, am nevoie de ajutor.. de cateva zile merg foarte des la baie, nu am mai avut o asemenea problema pana acum, beau apa cum beau si de obicei.. am usturimi iar cantitatea de urina nu este normala... are vre-o legatura cu contactul sexual? sau ce ar putea fi?:(
4 comentarii
Cred ca ai facut infectie urinara. Pe moment acum in weekend cumpara Urinal Akut, multe ceaiuri, caldura.Multe femei active sexual, fac asa ceva.Luni dimineata du la un laborator o urocultura ( recipientul se ia de la farmacie) si apoi fuguta la MEDIC cu REZULTATUL ptr TRATAMENT sanatate. ( nu amana se poate complica si disconfortul creste. )
Si eu cred ca este o infectie urinara joasa; puneti caldura locala(o sticla cu apa calda) si luati dela farmacie supozitoare cu Clafen1de 2 ori pe zi si No-spa 3 pe zi.Luni dimineata mergeti la un laborator cu urina si abia dupa aceea la internist.Multa sanatate!
Draga mea, ovarele te pot deranja datorita racelii dar nu sunt vinovate de simptomele pe care le ai. Trebuie sa faci urocultura si daca ai infectie analiza iti va indica si antibioticul care trebuie administrat.Daca esti din Bucuresti nu baga in seama reclama aiuritoare la clinica sahamedical dute unde stii tu( apropo de clinica sahamedical, dupa situl lor preturile sunt la fel de mari ca la cabinetele din centrul Bucurestiului ; Synevo. Gral MedLife etc.. -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5rinichi drept in coborare
- 3simt nevoia sa urinez des
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 20urinare frecventa, fara abtinere datorita sondei urinare
- 5Prostatita cronica acutizata
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 5dureri cumplite si sangerari la urinat
- 7Ma gandesc intruna ca trebuie sa urinez, sunt stresat de acest gand
- 0Miros urat al urinei
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 3Urinari prea dese
- 2febra, urinare frecventa + usturimi la urinare
- 0Infectiile urinare
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
- 3Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
- 2Infectie urinara și simptome
- 3Infectie urinara, urinare greoaie si deasa
- 2Infectie urinara de 9 luni
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa infectia urinara caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: