Simptome BTS
Buna seara.
In urma cu aproximativ o luna am inceput sa am niste simptome: usturime la urinare, o secretie galbuie din penis si roseata pe capul glandului.
Am dost la un medic, care pe baza simptomelor mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile am fost din nou la control cu acelasi simptome si am mai primit un antibiotic plus o doza de soc cu un alt medicament (nu retin acum numele pastilelor).
Intre timp am efectuat si un test de urina care indica o infectie urinara.
Am schimbat medicul si acesta spune ca e posibil ca boala sa se vindece mai greu (intre timp simptomele s-au diminuat dar sint inca prezente). Acest medic imi spune ca perioada de recuperare poate dura pana la 3 luni. Problema este ca imi e teama sa nu fie o forma mai rezistenta a bolii si stiu ca pot aparea complicatii pe termen lung daca nu e tratata corespunzator.
Ce ma puteti sfatui?
In urma cu aproximativ o luna am inceput sa am niste simptome: usturime la urinare, o secretie galbuie din penis si roseata pe capul glandului.
Am dost la un medic, care pe baza simptomelor mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile am fost din nou la control cu acelasi simptome si am mai primit un antibiotic plus o doza de soc cu un alt medicament (nu retin acum numele pastilelor).
Intre timp am efectuat si un test de urina care indica o infectie urinara.
Am schimbat medicul si acesta spune ca e posibil ca boala sa se vindece mai greu (intre timp simptomele s-au diminuat dar sint inca prezente). Acest medic imi spune ca perioada de recuperare poate dura pana la 3 luni. Problema este ca imi e teama sa nu fie o forma mai rezistenta a bolii si stiu ca pot aparea complicatii pe termen lung daca nu e tratata corespunzator.
Ce ma puteti sfatui?
3 comentarii
Buna ziua!
Ar fi util sa faceti si niste investigatii: examen de secretie uretrala ( cultura cu antibiograma), test pentru mycoplasma, ureaplasma, chlamydia, tricomonas; examen micologic,
Ar fi util sa faceti si niste investigatii: examen de secretie uretrala ( cultura cu antibiograma), test pentru mycoplasma, ureaplasma, chlamydia, tricomonas; examen micologic,
Multumesc pentru raspuns. Pentru aceste analize trebuie sa am trimitere de la medic? Sau se pot face direct la laborator?
Se pot face direct la laborator dar preferabil ar fi cu bilet de trimitere de la medic. Analizele enumerate sunt orientative, in urma unui consult si a unui istoric amanuntit unele pot fi scoase de pe lista sau pot fi adaugate altele in plus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma unei raceli, am ramas cu o stare subfebrila
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 4cistita!?
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 4sarcina si infectie urinara
- 4nesigur: infectie urinara sau diabet?
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 15Posibila cistita interstitiala
- 3probleme cu urinatul
- 3infectia urinara
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 16infectie cu esherihia coli
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 0Miros urat al urinei
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0Infecte urinara recidivanta
- 4Infectie urinara cu e-coli.
- 1Răspundeți - infecții urinare
Mai multe informații despre: infectia urinara secretie galbena pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: