Simptome BTS

Buna seara.
In urma cu aproximativ o luna am inceput sa am niste simptome: usturime la urinare, o secretie galbuie din penis si roseata pe capul glandului.
Am dost la un medic, care pe baza simptomelor mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile am fost din nou la control cu acelasi simptome si am mai primit un antibiotic plus o doza de soc cu un alt medicament (nu retin acum numele pastilelor).
Intre timp am efectuat si un test de urina care indica o infectie urinara.
Am schimbat medicul si acesta spune ca e posibil ca boala sa se vindece mai greu (intre timp simptomele s-au diminuat dar sint inca prezente). Acest medic imi spune ca perioada de recuperare poate dura pana la 3 luni. Problema este ca imi e teama sa nu fie o forma mai rezistenta a bolii si stiu ca pot aparea complicatii pe termen lung daca nu e tratata corespunzator.
Ce ma puteti sfatui?
In urma cu aproximativ o luna am inceput sa am niste simptome: usturime la urinare, o secretie galbuie din penis si roseata pe capul glandului.
Am dost la un medic, care pe baza simptomelor mi-a dat antibiotic. Dupa 7 zile am fost din nou la control cu acelasi simptome si am mai primit un antibiotic plus o doza de soc cu un alt medicament (nu retin acum numele pastilelor).
Intre timp am efectuat si un test de urina care indica o infectie urinara.
Am schimbat medicul si acesta spune ca e posibil ca boala sa se vindece mai greu (intre timp simptomele s-au diminuat dar sint inca prezente). Acest medic imi spune ca perioada de recuperare poate dura pana la 3 luni. Problema este ca imi e teama sa nu fie o forma mai rezistenta a bolii si stiu ca pot aparea complicatii pe termen lung daca nu e tratata corespunzator.
Ce ma puteti sfatui?
3 comentarii

Buna ziua!
Ar fi util sa faceti si niste investigatii: examen de secretie uretrala ( cultura cu antibiograma), test pentru mycoplasma, ureaplasma, chlamydia, tricomonas; examen micologic,
Ar fi util sa faceti si niste investigatii: examen de secretie uretrala ( cultura cu antibiograma), test pentru mycoplasma, ureaplasma, chlamydia, tricomonas; examen micologic,

Multumesc pentru raspuns. Pentru aceste analize trebuie sa am trimitere de la medic? Sau se pot face direct la laborator?

Se pot face direct la laborator dar preferabil ar fi cu bilet de trimitere de la medic. Analizele enumerate sunt orientative, in urma unui consult si a unui istoric amanuntit unele pot fi scoase de pe lista sau pot fi adaugate altele in plus.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 4iritatie si secretie galbuie... penis
- 4Infectie urinara. Va rog sa-mi raspundeti!
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 3tratament infectie urinara cu e-coli grava
- 1epididimita
- 0sarcina si anexita este posibil ?
- 3Jet urinar fara presiune
- 7Infectie urinara?
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 4infectii urinale
- 1infectie urinara si urinez foarte des 25 - 30 de oripe zi
- 1infectie urinara si e-coli
- 1Probleme la urinare
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 1infectii urinare, va rog un remediu
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 4Infecție urinara cronica
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: infectia urinara secretie galbena pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: