Infectie urinara cu E-COLI dupa nastere
Buna ziua!
Sunt mamica de doua luni si ceva. Tot la sfatul cuiva de pe forum mi-am facut o urocultura. Desi urina era sterila inainte de a naste, am descoperit acum o infectie urinara cu E-coli(100 0000). Nu pot face tratament cu antibiotice conform antibiogramei deoarece alaptez. Copilului ii merge f bine cu laptele meu si nu as vrea sa intrerup alaptatul atat de devreme. As vrea totusi sa fac ceva si impotriva acestei infectii urinare. Ma puteti ajuta cu un tratament homeopat eficient? Mentionez ca am si o durere in piciorul drept cam de o luna. Durerea a fost diagnosticata ca o nevralgie nu stiu cum de o d-na doctor reumatolog si ca tratament, iau catin-forte, 2 pe zi, cal-d-vita, 2 pe zi, neuromiltivit, una pe zi si flamexin la nevoie, cand doare mai tare.Mi-ar fi dat probabil alt tratament dc nu alaptam. Va rog si pe dumneavostra sa ma ajutati. MULTA SANATATE! Astept raspuns. Va multumesc.
Sunt mamica de doua luni si ceva. Tot la sfatul cuiva de pe forum mi-am facut o urocultura. Desi urina era sterila inainte de a naste, am descoperit acum o infectie urinara cu E-coli(100 0000). Nu pot face tratament cu antibiotice conform antibiogramei deoarece alaptez. Copilului ii merge f bine cu laptele meu si nu as vrea sa intrerup alaptatul atat de devreme. As vrea totusi sa fac ceva si impotriva acestei infectii urinare. Ma puteti ajuta cu un tratament homeopat eficient? Mentionez ca am si o durere in piciorul drept cam de o luna. Durerea a fost diagnosticata ca o nevralgie nu stiu cum de o d-na doctor reumatolog si ca tratament, iau catin-forte, 2 pe zi, cal-d-vita, 2 pe zi, neuromiltivit, una pe zi si flamexin la nevoie, cand doare mai tare.Mi-ar fi dat probabil alt tratament dc nu alaptam. Va rog si pe dumneavostra sa ma ajutati. MULTA SANATATE! Astept raspuns. Va multumesc.
3 comentarii
Doamna, ati primit deja indicatii si anumite remedii homeopate in celalalt post.
Consultati un medic homeopat, problema dvasotra este usor vindecabila de catre orice homeopat.
Consultati un medic homeopat, problema dvasotra este usor vindecabila de catre orice homeopat.
Imi cer scuze ca am postat inca o data problema mea. Imi ese greu sa ajung la un medic homeopat din cauza programului sotului. Inteleg ca tratamentul pe care mi l-ati sugerat este un bun tratament homeopat si am sa-l incerc cu incredere. Va multumesc inca o data si va doresc toate cele bune!
Nu este necesar sa va cereti scuze, chiar este mai bine ca ati postat din nou, caci des nu mai pot intra la toate raspunsurile pe care le-am dat. Am crezut ca nu ati vazut raspunsul. Succes !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16e coli si ciprinol
- 18Repetate infectii cu E.colli
- 3tratament corect !?
- 14infectie cronica cu e-coli - tratament
- 5Schimbare germeni in ITU
- 5copil patru ani, infectii urinare
- 4E-coli pozitiv la urocultura
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 6infectie urinara cu E.coli, cistita cronica; de un an si jumatate nu pot sa merg pe jos, nu ma plimb
- 0Infectie urinara
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 3Infectie urinara recidivata cu Klebsiella - tratament homeopat?
- 1infectie urinara dupa sex
- 3Infectie urinara
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 0Utilizarea ovulelor macmiror si mastrelle impreuna?
- 3Infectie urinara care nu trece
- 2Infectie urinara și simptome
- 1Klebsilela si enterococus ecoli
Mai multe informații despre: Infectiile urinare infectia cu e.coli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: