infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
cam de 4 zile am o usturime cand urinez.la inceput m-a durut si in zona spatelui...presupun ca rinichii.acum mi-au aparut si niste bubite(basici mici) in zona vaginala.nu stiu daca e o infectie urinara sau cistita dar m-am speriat tare cand mi-a aparut iritatia in zona vaginala.timp de 3 zile am urmat o cura cu tinctura de ienupar.nu am apucat sa merg inca la medic si nu stiu ce sa fac pe weekend pana saptamana viitoare cand merg(ce este si ce sa iau).va rog mult ajutati-ma.
5 comentarii
Mergi la o camera de garda la Panduri sau Municipal. Poate fi nisip la rinichi care s-a eliminat si, implicit, a "ros" si acolo jos, dar poate fi si cistita sau alta infectie urinara. Medicul de la camera de garda iti va da macar o reteta, sa nu stai asa pana luni.
Nu stiu ce parere sa am, cata vreme nu stiu ce ai. Medicamentul poate sa mearga si sa te usureze de data asta, sau nu. Daca e nisip, iti trebuie alt tratament. Daca e infectie urinara si faci tratament incomplet sau cu alt medicament decat cel care ti s-ar potrivi, nu faci decat sa iti selectezi tulpinile cele mai rezistente (adica omoara microbii cei mai slabanogi, iar pe cei puternici si rezistenti doar ii ameteste. Astfel, infectia pare sa treaca pe loc, dar, dupa o vreme, microbii cei rezistenti isi fac iar de cap, se inmultesc si uite asa ti-ai selectat o generatie mai greu de contracarat).
buna.si eu am o usturime vaginala.si in timpul actului sexual.mi-e frica sa nu am ceva grav.ce parere aveti.dc se poate as dori o parere profesionista.mersi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 3tratament corect !?
- 6ajutati-ma va rog... ce boala as avea: mi-a aparut o iritatie in zona genitala
- 3infectie urinara?
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 5infectie urinara!
- 1urinare de culoare rosiatica
- 2infectiile urinare
- 13carne crescuta in zona genitala
- 1infectie urinara?
- 6Infectii urinare recurente
- 0nu reusesc sa scap de proteus mirabilis
- 2Ovule
- 7Infectie urnara
- 4Infecție urinara cronica
- 0Tratament cu Nolicin
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: infectia urinara zona genitala iritatia in zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Candidoza genitala
- Infectiile vulvo-vaginale
- Candidoza vulvo-vaginală
- Ulceratiile organelor genitale
- Cancer vulvar
- Boala inflamatorie pelvina
- Lichen scleros si lichen atrofic
- Balanita xerotica obliteranta
- Infectia urinara la copii
- Infectii urinare la copii
- Managementul şi tratamentul infecţiilor urinare bacteriene