Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
Buna ziua! In primul rand vreau sa va felicit! Sunteti niste doctori extraordinari care arata ca le pasa! Va rog sa imi acceptati scuzele de rigoare da am mai multe intrebari si as prefera sa le pun pe toate acum. De cativa ani am o iritatie a pielii la ceafa si mai nou acum a aparut si pe piept...ceva de genul unor umflaturi ca niste bubite...sunt micute si rosii si dese...si ma scarpin foarte tare mai ales in timpul somnului cand nu pot sa ma controlez...si mai am mancarimi si pe scalp dar fara bubite..am fost la doctor dar mi s-a dat o reteta din ochi..advantan si brevoxil daca imi mai aduc aminte bine...intradevar cand aplic advantan pana a doua zi totul revine la normal...problema e ca nu stiu daca exista alta solutie...si cand fac dus mai imi apar pe brate, burta si spate dinte bubite[ cateva] care ma mananca[ asemanatoare intepaturilor de tantari si aceleasi simptome] dar care dispar la 10-15 minute. Daca ar trebui sa ma duc la doctor va rog din suflet sa imi sugerati o clinica ceva dar care sa stiu ca ma poate ajuta[ de Medsana nu vreau sa aud]. Locuiesc in Bucuresti. Va multumesc anticipat! A doua problema ar fi al sotului meu. Transpira excesiv in timpul somnului pe tot corpul.Deja il vad ca a inceput sa fie un stres pentru el...nu stiu ce sa mai facem...de la oprirea caldurii in camera, usa deschisa, vitamine s.a.m.d. Inainte transpira mai rar adica de 2-3 ori pe saptamana...acum aproape in fiecare noapte...exista vreun remediu? Si o ultima intrebare...rareori se intampla ca dupa sex sotului sa ii apara niste bubite mici si usturatoare care il tine cam o saptamana pe capul penisului...este speriat... tin sa precizez ca amandoi avem toalete zilnice nu se pune problema aceasta doar ca nu vreau sa avem probleme in viata sexuala in viitor.Daca puteti sa imi dati mai multe informatii va sunt recunoscatoare. Inca o data va multumesc din suflet! O zi buna va doresc!
15 comentarii
Daca tot esti in Bucuresti si vrei sa te vindeci si nu numai sa-ti tratezi simptomele oprind aparitia lor pt. ceva timp iti recomand cu caldura sa renunti la ideea ca te poate ajuta medicina clasica caci nu va fi cazul deloc.
Mergi atat pt. problema ta cat si a sotului la un medic homeopat cu experienta chiar daca trebuie sa platesti consultatia (in jur de 90 ron) caci te poti vindeca de durata si f. usor cu un singur tratament.
Iti spun din experienta ca medicina clasica alopata nu are cum sa va ajute la astfel de probleme decat cu suprimarea simptomelor cu medicamente periculoase si la urma tot la vorbele mele vei ajunge.
Iti recomand pe Dr. Silvia Nedelcu sau pe Dr. Ileana Randasu din Buc. Adresele le gasesti in google.
Transpiratia abundenta nu vine de la caldura externa ci des de la blocarea canalelor fine din corp cu calciu sau alte minerale in exces (lactate), canale cu ajutorul carora corpul isi regleaza caldura si schimbul de umiditate. Nu exista, in afara de homeopatie, ceva care sa le desfunde usor, cu atat mai putin in alopatie unde acest lucru este mai necunoscut decat partea ascunsa a lunii pt. astronomi.
In medicina, spre deosebire de mecanica, nu isi inchipuie nimeni ca si miliardele de canale mai fine al omului se pot infunda si ele cu ceva de-a lungul timpului, mai ales ca urmare a alimentatiei catastrofale si a E-urilor in care pluteste mancarea de azi.
Deja cateva granule de calciu homeopat il pot ajuta imediat pe sot referitor la transpiratia "inexplicabila", daca este cazul ca el sa fie tipul constitutional care face depuneri de calciu.
Mergi atat pt. problema ta cat si a sotului la un medic homeopat cu experienta chiar daca trebuie sa platesti consultatia (in jur de 90 ron) caci te poti vindeca de durata si f. usor cu un singur tratament.
Iti spun din experienta ca medicina clasica alopata nu are cum sa va ajute la astfel de probleme decat cu suprimarea simptomelor cu medicamente periculoase si la urma tot la vorbele mele vei ajunge.
Iti recomand pe Dr. Silvia Nedelcu sau pe Dr. Ileana Randasu din Buc. Adresele le gasesti in google.
Transpiratia abundenta nu vine de la caldura externa ci des de la blocarea canalelor fine din corp cu calciu sau alte minerale in exces (lactate), canale cu ajutorul carora corpul isi regleaza caldura si schimbul de umiditate. Nu exista, in afara de homeopatie, ceva care sa le desfunde usor, cu atat mai putin in alopatie unde acest lucru este mai necunoscut decat partea ascunsa a lunii pt. astronomi.
In medicina, spre deosebire de mecanica, nu isi inchipuie nimeni ca si miliardele de canale mai fine al omului se pot infunda si ele cu ceva de-a lungul timpului, mai ales ca urmare a alimentatiei catastrofale si a E-urilor in care pluteste mancarea de azi.
Deja cateva granule de calciu homeopat il pot ajuta imediat pe sot referitor la transpiratia "inexplicabila", daca este cazul ca el sa fie tipul constitutional care face depuneri de calciu.
Dumneavoastra aveti, probabil, o dermatita seboreica.
Accesati Google si luati datele de contact ale doamnei dr. Olsavszky Rozalia in Bucuresti.
Sotul dvs necesita investigatii mai ample si ar fi bine sa fie examinat de un medic internist ( trebuie vazuta in special glicemia si radiografia pulmonara pe langa celelalte investigatii).
In ceea ce priveste "partea ascunsa a lunii" sa stiti ca astronomii actuali au vazut-o datorita sondelor spatiale si misiunilor Apollo, inca din anii 60!
Comparatia dintre medicina homeopata si cea alopata este buna, cu o singura specificatie:
In timp ce medicina homeopata a ramas la stadiul de telescop pentru explorarea universului, medicina alopata a trimis sonde spatiale si oameni sa-l exploreze!
Accesati Google si luati datele de contact ale doamnei dr. Olsavszky Rozalia in Bucuresti.
Sotul dvs necesita investigatii mai ample si ar fi bine sa fie examinat de un medic internist ( trebuie vazuta in special glicemia si radiografia pulmonara pe langa celelalte investigatii).
In ceea ce priveste "partea ascunsa a lunii" sa stiti ca astronomii actuali au vazut-o datorita sondelor spatiale si misiunilor Apollo, inca din anii 60!
Comparatia dintre medicina homeopata si cea alopata este buna, cu o singura specificatie:
In timp ce medicina homeopata a ramas la stadiul de telescop pentru explorarea universului, medicina alopata a trimis sonde spatiale si oameni sa-l exploreze!
Pentru domnul, , scarface, , : Buna ziua, va multumesc pentru opinia dumneavoastra! Am vazut ca la multe persoane le spuneti cam acelasi lucru adica sa apeleze la un medic homeopat...imi pare rau ca ati avut experiente neplacute dar nu toti doctorii sunt la fel...si aici nu ti se ofera decat niste raspunsuri( care sincer eu respect si admir de ceea ce face domnul Dr. Mihalache). Si aceste raspunsuri ajuta! Si in plus eu nu vad ca acest doctor sa iti spuna sa te duci la dansul la consultatii...deci cu alte cuvinte medicina homeopata nu imi inspira incredere deloc( aceasta este opinia mea). Va multumesc!
Buna ziua domnule Dr. Mihalache! Va multumesc frumos ptr. raspunsul rapid! Intradevar am intrat pe google si se pare ca da am dermatita seboreica. Momentan sunt in U.K. si vroiam sa stiu daca imi puteti sugera o gama de produse ( sampon, balsam, crema) pentu dermatita. Am cautat dar au foarte multe site-uri si nu stiu care este mai bun. Poate dumneavoastra stiti.Iar cu sotul o sa mergem cat mai curand la un medic internist. Si...aveti un simt al umorului dezvoltat! Am ras cu pofta(, , partea ascunsa a lunii, , )!!!!! Cu stima si respect Florentina. Va multumesc inca o data! O zi buna va doresc!
Am uitat sa va mai spun ca o sa ma duc cu siguranta la doamna Dr.Olsavszky Rozalia! Si mai vroiam sa va mai intreb despre o clinica buna unde as putea sa imi fac toate analizele anuale. Va multumesc!
Pentru pielea capului puteti utiliza Diprosalic solutie, in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara.
Pentru spalat utilizati Selegel sampon (Ducray) sau Stieprox (Stiffel).
Pe corp puteti utiliza dimineata Elocom unguent, iar seara Travocort sau Pimafucort timp de 10 zile.
Daca mancarimile sunt mari, puteti lua seara o pastila de ketotifen.
Imi pare rau, dar nu cunosc in Bucuresti o clinica pentru analizele anuale!
Tot cu doamna dr Olsavszky va trebui sa vorbiti!
Pentru spalat utilizati Selegel sampon (Ducray) sau Stieprox (Stiffel).
Pe corp puteti utiliza dimineata Elocom unguent, iar seara Travocort sau Pimafucort timp de 10 zile.
Daca mancarimile sunt mari, puteti lua seara o pastila de ketotifen.
Imi pare rau, dar nu cunosc in Bucuresti o clinica pentru analizele anuale!
Tot cu doamna dr Olsavszky va trebui sa vorbiti!
Va multumesc frumos! Am cautat pe google si la cateva am nevoie de reteta dar nu e o problema. O zi buna va doresc!
Buna seara !Am si eu o mare problema cu transpiratia la axile, nu pot sa scap absolut deloc de ea...am incercat toate gamele de deodorante antiperspirante...dar este in zadar...nu.si fac efectu :(:(..nushtiu ce sa mai fac si ce sa mai incerc ca sa pot scapa de transpiratie...Va rog din suflet indicati.mi ceva pentru a putea scapa de transpiratie..un tratament ceva sau un produs..sa il pot lua si sa pot sa scap:((:((.am auzit ca este bun si ceaiul de salvie pentru transpiratie.dar la mine nu isi face efectul nici ceaiul.sincer nustiu ce pot face :((.
Va multumesc anticipat pt intelegere si sper k imi veti raspunde la mesaj si imi veti indica ceva folositor pt a scapa de aceata cauza, o seara placuta in continuare!!!
Va multumesc anticipat pt intelegere si sper k imi veti raspunde la mesaj si imi veti indica ceva folositor pt a scapa de aceata cauza, o seara placuta in continuare!!!
In functie de zona in care locuiti, cautati un medic dermatolog care face injectii cu toxina botulinica.
va multumesc pt raspuns.dar in afara de injectii altceva nu pot lua :(.sa numai transpir?.va rog spuneti.mi dak sti ceva vreun medicament :(.
ast raspunsu dumneavoastra.
o seara placuta in continuarre.
ast raspunsu dumneavoastra.
o seara placuta in continuarre.
Daca ar fi fost, vi le-as fi recomandat!
Buna ziua
Si eu am probleme cu transpiratia excesiva de cind ma stiu. Am 43 ani 1.75 m si 90 kg, Transpir si ziua si noaptea pe tot corpul si par. In ultimul timp mi-au aparut pe spate niste bubite mici pe care eu le-am asociat cu transpiratia. Noaptea transpir incit ma trezesc cu perna uda ca si cum ar fi fost cufundata in apa.
Acum cu transpiratia m-am obisnuit dar nu stiu ce sa fac cu bubitele de pe spate. Anul trecut am fost la un dermatolog si singurul tratament pe care mi l-a dat a fost sa ma spal cu sebamed pH 5.5 gel de dus. Atunci parca mi-au mai trecut dar acum au aparut din nou.Pot fi cauzate de transpiratia excesiva ? {deasemeni mi se pare si foarte acida - daca transpir intr-un trucou negru si nu-l spal citeva zile el se decoloreaza in pete de la transpiratie)
Multumesc
Cu stima
Si eu am probleme cu transpiratia excesiva de cind ma stiu. Am 43 ani 1.75 m si 90 kg, Transpir si ziua si noaptea pe tot corpul si par. In ultimul timp mi-au aparut pe spate niste bubite mici pe care eu le-am asociat cu transpiratia. Noaptea transpir incit ma trezesc cu perna uda ca si cum ar fi fost cufundata in apa.
Acum cu transpiratia m-am obisnuit dar nu stiu ce sa fac cu bubitele de pe spate. Anul trecut am fost la un dermatolog si singurul tratament pe care mi l-a dat a fost sa ma spal cu sebamed pH 5.5 gel de dus. Atunci parca mi-au mai trecut dar acum au aparut din nou.Pot fi cauzate de transpiratia excesiva ? {deasemeni mi se pare si foarte acida - daca transpir intr-un trucou negru si nu-l spal citeva zile el se decoloreaza in pete de la transpiratie)
Multumesc
Cu stima
Pentru bubitele aparute de la transpiratie puteti aplica seara Cutaden, iar dimineata, dupa dus, Advantan crema.
buna ziua, si sotul meu are probleme cu transpiratiile , foarte dese mai ales noaptea.
Asta de vre-o 2 ani deja, se schimba si de 4-5 ori intr-o noapte si ramane foarte rece pe spate in special.
Am facut tot felul de analize, sange(toate analizele care au iesit bine ), plamani(bronhoscopie), la inima.
Toate au iesit bine si au fost facute in mai multe locuri, si cateva analize de endocrinologie(tiroida si glanda hipofiza)
Transpiratiile sunt excesive in zona capului si a pieptului.
VA RUGAM FOARTE MULT SA NE AJUTATI, DACA STITI CAUZELE ACESTOR SIMPTOME, SAU CE ANALIZE SA FACEM INCOTRO SA NE MAI INDREPTAM
Au trecut 2 ani si nimeni nu ne zice nimic concret, nu gaseste cauza
-*
(*modificat de administrator)
Asta de vre-o 2 ani deja, se schimba si de 4-5 ori intr-o noapte si ramane foarte rece pe spate in special.
Am facut tot felul de analize, sange(toate analizele care au iesit bine ), plamani(bronhoscopie), la inima.
Toate au iesit bine si au fost facute in mai multe locuri, si cateva analize de endocrinologie(tiroida si glanda hipofiza)
Transpiratiile sunt excesive in zona capului si a pieptului.
VA RUGAM FOARTE MULT SA NE AJUTATI, DACA STITI CAUZELE ACESTOR SIMPTOME, SAU CE ANALIZE SA FACEM INCOTRO SA NE MAI INDREPTAM
Au trecut 2 ani si nimeni nu ne zice nimic concret, nu gaseste cauza
-*
(*modificat de administrator)
chiar nu poate nimeni sa ne dea un raspuns
in leg. cu transpiratiile astea abundente..?
va rugam sa ne scrieti daca stiti ceva...
va multumim...
in leg. cu transpiratiile astea abundente..?
va rugam sa ne scrieti daca stiti ceva...
va multumim...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9transpiratii excesive nocturne
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 2bube de la epilat, iar acum furunculi, infectii
- 6Posibil Toxinfectie
- 10Transpiratie abundenta
- 4hiperhidroza-axiala(transpiratie excesiva)
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 1transpiratie excesiva
- 4transpiratie excesiva (mai mult pe fata)
- 3iritatie axila de la deodorant
- 1bebelus de 4 luni cu iritatie pe fata
- 2Hiperhidroza avansata
- 3Transpiratie excesiva, mai ales noaptea!
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 1Problema transpiratie?
- 1Iritatie pe fata sub piele, nu la suprafata
- 0Iritatie piele de la barba prietenului meu
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva pielea iritata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: