hipersudoratie-transpiratie in exces de 2-3 ani
Buna ziua ! Sufar de 2-3 ani de hipersudoratie. Am fost la un medic endocrinolog care mi-a prescris in prima faza vagostabyl si calciu magneziu si vitamina d3 timp de 3 luni. Am urmattratamentul dar fara efect. Intre timp am facut anazile pentru tiroida, care au iesit normale, tsh-ul normal, magneziu, fier normal, doar calciul era la minima inferioara a valorilor normale. Am fost a doua oara, mi s-a prescris aspacardin( 10 zile pe lun, 3 luni), calciu magneziu d3(15-20 de zile/luna), passiflora( 1/zi, seara inainte de culcare) si ceai de salvie, 2 cani pe zi. Este a doua luna a tratamentului si inca nu observ nici o ameliorare.Am uitat sa mentionez alt detaliu, transpiratia nu miroase.
Ce ar trebui sa mai fac?.
Ce ar trebui sa mai fac?.
3 comentarii
Un tratament homeopatic ar fi indicat in cazul dv.
ce implica acest tratament homeopatic? este prescris de catre un medic cu specializare sau de la medicul endocrinolog?
unde ma pot adresa in iasi pt aceasta problema? si sotul meu transpira excesiv mai ales in zona capului si nu am gasit solutia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpiratia excesiva
- 3De cativa ani transpir foarte mult si am senzatia de caldura excesiva in tot corpul
- 7transpiratie...
- 5transpiratie abundenta in zona axilei
- 11Transpiratie abundenta
- 16Probleme ORL
- 4Cum sa pierd mai putina apa?
- 0transpiratie excesiva
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 2Transpiratie excesiva
- 1transpiratii excesive, imediat la trezirea din somn
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 4Oprire tratament TOC - transpirație excesivă
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 2Stare generală proastă
- 0Transpirația copilului
- 3Transpiratii reci
- 3Transpirație abundenta
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: