dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
Buna ziua,
Va rog daca se poate sa ma ajutati.
De cateva saptamanni bune ma doare gatul foarte tare ( mai tare dimineata cand ma trezesc) fara a prezenta alte simptome ce tine de raceala/gripa/viroza. Am in schimb frisoane dar fara a face febra plus ca noaptea transpir excesiv fara a fi foarte cald in camera.
Care ar putea fi cauza si incotro sa ma indrept in ce priveste investigatiile medicale?
Recent mi-am facut analizele pt glanda tiroida si mi-au iesit in limite normale.
Va multumesc.
Va rog daca se poate sa ma ajutati.
De cateva saptamanni bune ma doare gatul foarte tare ( mai tare dimineata cand ma trezesc) fara a prezenta alte simptome ce tine de raceala/gripa/viroza. Am in schimb frisoane dar fara a face febra plus ca noaptea transpir excesiv fara a fi foarte cald in camera.
Care ar putea fi cauza si incotro sa ma indrept in ce priveste investigatiile medicale?
Recent mi-am facut analizele pt glanda tiroida si mi-au iesit in limite normale.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme mari in gat
- 1transpiratie excesiva
- 8Transpiratie excesiva (in special pe spate)
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 0Durere in gat
- 0Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 0Transpiratie excesiva!
- 1Durere in gat si nas uscat
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 4Durere persistenta in gat
- 2Durere în gât la înghițire și salivă din abundență
- 2Durere ciudata in gat
- 1Durere in gat si tuse
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 1Scleroemfizem pulmonar
- 1Probleme medicale
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 2Durere in gat la respiratie si tuse
- 2Formațiune dubioasa la nivelul gatului si dureri de gat
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva Durerile in gat transpiratia nocturna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: