Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
![carmen 1967](/arata_img.php?img=cont_183611.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Sotul meu, in urma unei pneumonii, dupa care s-a refacut destul de greu, a tot slabit. Mentionez ca a trebuit sa tina si 10 zile un regim fara sare, a luat o medicatie care necesita asta, si a tot slabit. Este hipertensiv (tratament noliprel, norvasc, inca ceva nu imi amintesc) si are un diabet de tip 2. Pe fondul unei glicemii mari, a mers la medic care a schimbat tratamentul de la 2 glucophage 1000 /zi la 1 glucophage 1000 si 1 januvia 50 mg/zi. Ma ingrijijoreaza ca transpira abundent cand si cand si la ultima masuratoare glicemia este tot mare. Ce e de facut? Cum se poate ingrasa?
1 comentarii
![Love Forever](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Încercați capsulele --------*. Eu, de asemenea, sufăr de diabet zaharat. Totul s-a început cu vizite frecvente la toaletă, slăbiciune și dorința de a bea multă apă. Mai târziu, mi s-a pus diagnosticul de diabet, a fost foarte dificil. Capsulele Inspicure m-au ajutat să mă simt mai bine și să revin la viața obișnuită. Ele sunt făcute din ingrediente naturale, deci sunt absolut sigure. Ele furnizează organismului substanțele nutritive necesare pentru sprijin. După administrarea Inspicure, mă simt mai energică, iar ele m-au ajutat, de asemenea, să îmbunătățesc relația cu alimentația.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transpiratii abundente
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 5va rog, ajutati-ma...sunt anorexica si disperata
- 0transpiratie abundenta la copil de 7 ani
- 4pentru ingrasat nu se poate face nimic?
- 1Cum pot lua in greutate?
- 5am 27 ani si 45 kg... ce trebuie sa fac sa ma ingras?
- 1Luarea in greutate!
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 2Durere de ceafa si transpiratie excesiva
- 4asa am reusit sa ma ingras eu!
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 0Probleme cu răcirea, am o sensibilitate excesiva la căldură
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 0Transpirația copilului
- 1Diabet tip 2
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 3Diabet tip 2
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva dieta de ingrasare diabetul tip 2
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: