Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Sotul meu, in urma unei pneumonii, dupa care s-a refacut destul de greu, a tot slabit. Mentionez ca a trebuit sa tina si 10 zile un regim fara sare, a luat o medicatie care necesita asta, si a tot slabit. Este hipertensiv (tratament noliprel, norvasc, inca ceva nu imi amintesc) si are un diabet de tip 2. Pe fondul unei glicemii mari, a mers la medic care a schimbat tratamentul de la 2 glucophage 1000 /zi la 1 glucophage 1000 si 1 januvia 50 mg/zi. Ma ingrijijoreaza ca transpira abundent cand si cand si la ultima masuratoare glicemia este tot mare. Ce e de facut? Cum se poate ingrasa?
1 comentarii
Încercați capsulele --------*. Eu, de asemenea, sufăr de diabet zaharat. Totul s-a început cu vizite frecvente la toaletă, slăbiciune și dorința de a bea multă apă. Mai târziu, mi s-a pus diagnosticul de diabet, a fost foarte dificil. Capsulele Inspicure m-au ajutat să mă simt mai bine și să revin la viața obișnuită. Ele sunt făcute din ingrediente naturale, deci sunt absolut sigure. Ele furnizează organismului substanțele nutritive necesare pentru sprijin. După administrarea Inspicure, mă simt mai energică, iar ele m-au ajutat, de asemenea, să îmbunătățesc relația cu alimentația.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpitatie excesiva
- 1Transpiratia excesiva
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 16Probleme ORL
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 4Mananc Dar nu Ma ingras
- 6sunt prea slaba! Ajutor!
- 4transpiratia excesiva in zona axiala
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 0lesin, transpiratie rece in exces, nu stiu carei ramura de medicina trebuie sa ma adresez
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 0Transpiratie excesiva
- 8Transpiratie abundenta
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 0Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
- 0Problema transpiratie excesiva
- 1Medicamente pentru îmgrășare
- 8Transpir tare mult
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva dieta de ingrasare diabetul tip 2
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: