Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?
Sotul meu, in urma unei pneumonii, dupa care s-a refacut destul de greu, a tot slabit. Mentionez ca a trebuit sa tina si 10 zile un regim fara sare, a luat o medicatie care necesita asta, si a tot slabit. Este hipertensiv (tratament noliprel, norvasc, inca ceva nu imi amintesc) si are un diabet de tip 2. Pe fondul unei glicemii mari, a mers la medic care a schimbat tratamentul de la 2 glucophage 1000 /zi la 1 glucophage 1000 si 1 januvia 50 mg/zi. Ma ingrijijoreaza ca transpira abundent cand si cand si la ultima masuratoare glicemia este tot mare. Ce e de facut? Cum se poate ingrasa?
1 comentarii
Încercați capsulele --------*. Eu, de asemenea, sufăr de diabet zaharat. Totul s-a început cu vizite frecvente la toaletă, slăbiciune și dorința de a bea multă apă. Mai târziu, mi s-a pus diagnosticul de diabet, a fost foarte dificil. Capsulele Inspicure m-au ajutat să mă simt mai bine și să revin la viața obișnuită. Ele sunt făcute din ingrediente naturale, deci sunt absolut sigure. Ele furnizează organismului substanțele nutritive necesare pentru sprijin. După administrarea Inspicure, mă simt mai energică, iar ele m-au ajutat, de asemenea, să îmbunătățesc relația cu alimentația.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 2transpiratie excesiva
- 4nu pot sa ma ingras
- 3am 1.68 si 55 kg, sunt foarte slab.. vreau sa ma ingras
- 3Transpiratie excesiva!!
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 1sunt slaba!
- 1Regim de ingrasare!
- 7Recomandare ingrasare, suplimente nutritive
- 1Va rog cateva sfaturi pentru ingrasat
- 4diagnosticare diabet
- 1Transpiratie excesiva
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 19Hiperhidroza dupa operatie de prostata si tratamente infectie urinara
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 0Leucocite crescute
- 1Transpir excesiv matale noaptea
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva dieta de ingrasare diabetul tip 2
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: