Diabet - a slabit mult! Cum sa se ingrase ?

30-07-2021
carmen 1967
Nu este medic/terapeut
carmen 1967
Sotul meu, in urma unei pneumonii, dupa care s-a refacut destul de greu, a tot slabit. Mentionez ca a trebuit sa tina si 10 zile un regim fara sare, a luat o medicatie care necesita asta, si a tot slabit. Este hipertensiv (tratament noliprel, norvasc, inca ceva nu imi amintesc) si are un diabet de tip 2. Pe fondul unei glicemii mari, a mers la medic care a schimbat tratamentul de la 2 glucophage 1000 /zi la 1 glucophage 1000 si 1 januvia 50 mg/zi. Ma ingrijijoreaza ca transpira abundent cand si cand si la ultima masuratoare glicemia este tot mare. Ce e de facut? Cum se poate ingrasa?
1 comentarii
0
23-01-2024, ora 13:56
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Încercați capsulele --------*. Eu, de asemenea, sufăr de diabet zaharat. Totul s-a început cu vizite frecvente la toaletă, slăbiciune și dorința de a bea multă apă. Mai târziu, mi s-a pus diagnosticul de diabet, a fost foarte dificil. Capsulele Inspicure m-au ajutat să mă simt mai bine și să revin la viața obișnuită. Ele sunt făcute din ingrediente naturale, deci sunt absolut sigure. Ele furnizează organismului substanțele nutritive necesare pentru sprijin. După administrarea Inspicure, mă simt mai energică, iar ele m-au ajutat, de asemenea, să îmbunătățesc relația cu alimentația.

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.