transpiratie excesiva
din luna aprilie ac. transpir excesiv de mult, mentionez ca aceasta stare o am in urma unui efort prelungit, o munca fizica facuta timp indelungat
de atunci transpir excesiv chiar daca fac sau nu efort, mi-am facut analizele sanguine si nu e nici o modificare, radiografia la plamini nu a evidentiat nimic, am luat vitamine, calciu, antipiretice, calmante, orice mi s-a recomandat, dar nici un efect.
stie cineva care este cauza?noaptea transpir excesiv si ma scol dimineata fara putere, secatuit de orice vlaga, nu pot face nimic si orice fac transpir in continuare.
stie cineva vreun remediu, vreo cauza ?
va rog frumos deoarece a venit timpul rece si daca stau putin in curent sau in putin racoare imediat transpir si o zi intreaga nu-mi trece, nu am nici un pic de putere trebuie sa stau neaparat in casa, dar cit ?
vine iarna eu ce fac?
cu ce anume revin la starea mea cea buna?
de atunci transpir excesiv chiar daca fac sau nu efort, mi-am facut analizele sanguine si nu e nici o modificare, radiografia la plamini nu a evidentiat nimic, am luat vitamine, calciu, antipiretice, calmante, orice mi s-a recomandat, dar nici un efect.
stie cineva care este cauza?noaptea transpir excesiv si ma scol dimineata fara putere, secatuit de orice vlaga, nu pot face nimic si orice fac transpir in continuare.
stie cineva vreun remediu, vreo cauza ?
va rog frumos deoarece a venit timpul rece si daca stau putin in curent sau in putin racoare imediat transpir si o zi intreaga nu-mi trece, nu am nici un pic de putere trebuie sa stau neaparat in casa, dar cit ?
vine iarna eu ce fac?
cu ce anume revin la starea mea cea buna?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hiperhidroza - transpiratia excesiva
- 2transpiratie excesiva
- 6transpiratie excesiva la axila
- 1Transpir foarte tare... tot timpul simt corpul umed
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 2Transpiraţie excesivă! HELP
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 1Transpir repede si mult
- 3transpiratie excesiva..la cel mai mic efort...
- 2Transpiratie excesiva
- 5Transpiratie excesiva si arsuri ale talpilor !
- 0Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie pe tot corpul, nu mai suport !
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 1Transpiratie excesiva
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: