transpiratie excesiva
din luna aprilie ac. transpir excesiv de mult, mentionez ca aceasta stare o am in urma unui efort prelungit, o munca fizica facuta timp indelungat
de atunci transpir excesiv chiar daca fac sau nu efort, mi-am facut analizele sanguine si nu e nici o modificare, radiografia la plamini nu a evidentiat nimic, am luat vitamine, calciu, antipiretice, calmante, orice mi s-a recomandat, dar nici un efect.
stie cineva care este cauza?noaptea transpir excesiv si ma scol dimineata fara putere, secatuit de orice vlaga, nu pot face nimic si orice fac transpir in continuare.
stie cineva vreun remediu, vreo cauza ?
va rog frumos deoarece a venit timpul rece si daca stau putin in curent sau in putin racoare imediat transpir si o zi intreaga nu-mi trece, nu am nici un pic de putere trebuie sa stau neaparat in casa, dar cit ?
vine iarna eu ce fac?
cu ce anume revin la starea mea cea buna?
de atunci transpir excesiv chiar daca fac sau nu efort, mi-am facut analizele sanguine si nu e nici o modificare, radiografia la plamini nu a evidentiat nimic, am luat vitamine, calciu, antipiretice, calmante, orice mi s-a recomandat, dar nici un efect.
stie cineva care este cauza?noaptea transpir excesiv si ma scol dimineata fara putere, secatuit de orice vlaga, nu pot face nimic si orice fac transpir in continuare.
stie cineva vreun remediu, vreo cauza ?
va rog frumos deoarece a venit timpul rece si daca stau putin in curent sau in putin racoare imediat transpir si o zi intreaga nu-mi trece, nu am nici un pic de putere trebuie sa stau neaparat in casa, dar cit ?
vine iarna eu ce fac?
cu ce anume revin la starea mea cea buna?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpiratia excesiva
- 6transpiratie excesiva la axila
- 6Hiperhidroza sau conditie genetica?
- 5baietel de 6 ani care transpira foarte tare cam de 2 ani
- 0transpiratie abundenta la copil de 7 ani
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 4transpiratia excesiva in zona axiala
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 0stare de voma, transpiratie excesiva, gura uscata, stare de lesin..eram ca una beata.
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 8Transpiratie abundenta
- 6Transpiratie excesiva talpi, palme, axile - doar ziua
- 0Transpirație excesiva in zona intima
- 1Transpiratie excesiva
- 8Transpir tare mult
- 2Stare generală proastă
- 1Transpiratie excesiva in timpul somnului
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: