Durere in spate zona omoplatilor
Buna ziua,
Am avut o infectie a tractului urinar cu temperatura foarte mare, 39, 7 care a cedat destul de greu. In urma controlului la urolog am tratat infectia, cu Ciprinol (ciprofloxacina) si din punct de vedere renal acum este bine. Mentionez ca aveam si o piatra pe traseu spre vezica.
Acum insa am dureri in zona spate a omoplatilor si transpir abundent. Simt nevoia de a sta la caldura. Cateva zile am simtit si o presiune/ apasare in piept pana spre gat. Acum m-a lasat aceasta apasare in piept.
Obosesc nu am pofta de mancare, cand stau pe spate parca ma doare mai tare spatele si transpir.
Poate fi o raceala sau o durere a muschilor in urma temperaturii mari si ca nu am schimbat hainele la timp, ele racindu-se pe mine?
Nu am temperatura, nu tusesc, nu imi curge nasul, numai aceasta presiune/durere in spate ma sperie; tensiunea este 10/7; saturatia de oxigen 96- 98.
va multumesc pentru orice sfat,
Cu stima,
Am avut o infectie a tractului urinar cu temperatura foarte mare, 39, 7 care a cedat destul de greu. In urma controlului la urolog am tratat infectia, cu Ciprinol (ciprofloxacina) si din punct de vedere renal acum este bine. Mentionez ca aveam si o piatra pe traseu spre vezica.
Acum insa am dureri in zona spate a omoplatilor si transpir abundent. Simt nevoia de a sta la caldura. Cateva zile am simtit si o presiune/ apasare in piept pana spre gat. Acum m-a lasat aceasta apasare in piept.
Obosesc nu am pofta de mancare, cand stau pe spate parca ma doare mai tare spatele si transpir.
Poate fi o raceala sau o durere a muschilor in urma temperaturii mari si ca nu am schimbat hainele la timp, ele racindu-se pe mine?
Nu am temperatura, nu tusesc, nu imi curge nasul, numai aceasta presiune/durere in spate ma sperie; tensiunea este 10/7; saturatia de oxigen 96- 98.
va multumesc pentru orice sfat,
Cu stima,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Transpiratie excesiva
- 1Transpitatie excesiva
- 5transpiratie abundenta chiar daca e iarna sau vara
- 5transpiratie abundenta in zona axilei
- 16Probleme ORL
- 6diabet de tip II... transpir foarte rau. O fi de la tratament?
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 1transpiratie excesiva
- 2transpiratie excesiva (ingrozitoare)
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 2La ce fel de medic ar trebuii sa ma duc pentru transpiratie abundenta?
- 1Transpir repede si mult
- 0Afectiuni fara diagnostic - transpiratie extrema talpi, palme, axile - numai ziua
- 3Transpiratie excesiva in zona intima
- 1Posibil tbc ?
- 1Transpiratie excesiva
- 0Transpiratii excesive dupa operarea adenomului de prostata prin turp
- 0Transpirație abundentă
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
- 1Pneumologie - ma doare in spate sus pe langa omoplati, cateodata vine durerea din fata
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva durere omoplat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: