Dinte fals
As avea nevoie si eu de un sfat legat de un dinte din fata care mi l-am pus cred ca de vre-o trei ori pana acum si pica mereu.radacina este buna am ramas doar cu pivotul si dintele mereu pica si tot mereu ma duc sa-l cimenteze la loc.Intrebarea mea este pentru dv; ce sa-i spun dentistului sa mi faca sa nu mi mai pice dintele mereu [dintele fals]El deocamdata imi pune dintele mereu la loc si nu este o solutie.Nu ma pricep sa explic mai bine problema asa ca va rog sa ma scuzati daca am scris poate pe nentelesu dv.Doar ce trebuie sa fac sa numai pice dintele mereu as vrea sa stiu.va multumesc frumos.
1 comentarii
Salut!
Aveti 2 variante:
1.Ori dintele este cimentat provizoriu iar in aceasta situatie nu e o problema ca se decimenteaza ( probabil nu e cazul aici)
2.Ori este cimentat cu adeziv definitiv si din diverse motive dintele se decimenteaza. (cel mai probabil aici va incadrati)
In situatia a 2, sunt mai multe motive posibile: bontul( pivotul+dintele care se vede cand nu aveti coroana pusa) nu este slefuit corect, coroana nu este realizata corect, nu se cimenteaza in conditii optime lucrarea...
Referitor la ultima intrebare " Doar ce trebuie sa fac sa numai pice dintele mereu as vrea sa stiu. " nu va pot da un raspuns care sa va ajute.
Aveti 2 variante:
1.Ori dintele este cimentat provizoriu iar in aceasta situatie nu e o problema ca se decimenteaza ( probabil nu e cazul aici)
2.Ori este cimentat cu adeziv definitiv si din diverse motive dintele se decimenteaza. (cel mai probabil aici va incadrati)
In situatia a 2, sunt mai multe motive posibile: bontul( pivotul+dintele care se vede cand nu aveti coroana pusa) nu este slefuit corect, coroana nu este realizata corect, nu se cimenteaza in conditii optime lucrarea...
Referitor la ultima intrebare " Doar ce trebuie sa fac sa numai pice dintele mereu as vrea sa stiu. " nu va pot da un raspuns care sa va ajute.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0implant dentar
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3implant dentar urgent
- 12Implant - inlocuire + alte intrebari
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 2hematom dupa implant dentar
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 3Inlocuire dinte stramb cu implant
- 5Durere după montarea bontului de vindecare
- 3Implant dentar
- 94 implanturi dentare
- 2Implant Inno
- 3Mini implanturi dentare
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
- 1Implant dentar care se misca
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 4Coroana dentara
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: