implanturile si hta
buna ziua,
am 34 ani si hta esentiala, valorile ajungand la maxim 14/10...urmez tratament cu nebilet, un sfert de pastila zilnic...pot beneficia de implanturi dentare?
am 34 ani si hta esentiala, valorile ajungand la maxim 14/10...urmez tratament cu nebilet, un sfert de pastila zilnic...pot beneficia de implanturi dentare?
9 comentarii
Da, puteti beneficia.Singura problema este legata de tipul anesteziei care se poate face;in general la hipertensivi se efectueaza o anestezie care sa nu contina adrenalina.
anestezia care nu contine adrenalina are acelasi efect care il are anestezia clasica?..sau se simte o durere minima?..multumesc
anestezia fara adrenalina se instaleaza mai greu si are efect de mai scurta durata decat cea cu adrenalina; o durere minima este posibil sa simtiti, dar cu acordul medicului cardiolog, eu cred ca in cazul dumneavoastra se poate efectua si anestezie cu adrenalina.
Si foarte important este ca tensiunea dvs sa fie pana in 10 (minima).altfel orice interventie de natura chirurgicala nu se face!
minima, e 10.nu a fost niciodata mai mult.
dar pentru cei care au peste 10...cum adica nu se poate face nimic?..raman cu resturile de oase in gura?
dar pentru cei care au peste 10...cum adica nu se poate face nimic?..raman cu resturile de oase in gura?
nu.ati spus ca mai mult de 10/14 nu aveti...valoarea de 10...se refera la tensiunea in diastola iar cea de 14 in sistola...termeni medicali.ma refeream ca cea din diastola sa nu depaseasca 10.adica puteti avea 8/13 si e ok...dar daca aveti 10/13.nu.sper ca acum e mai clar.
nu prea.
adica la o tensiune arteriala de 14/10.nu se fac extractii, nu se fac implanturi dentare, nu se face nimic?
si in afara de asta, parerea mea...sunt foarte multe persoane care nici macar nu stiu daca au probleme cu tensiunea.
adica la o tensiune arteriala de 14/10.nu se fac extractii, nu se fac implanturi dentare, nu se face nimic?
si in afara de asta, parerea mea...sunt foarte multe persoane care nici macar nu stiu daca au probleme cu tensiunea.
sau..nu te supara pe mine dar tu ce-ai face in situatia in care ti-ar veni la cabinet un pacient, cu hta 16/10 sa zicem.si are nevoie urgenta de extractii dentare...in caz ca nu le-ar face ar risca sa se infecteze sau sa-si piarda toti ceilalti dinti buni?...l-ai trimite acasa ridicand pur si simplu din umeri spunanadu-i ca nu ai ce sa-i faci?...
Huh...eu am aceeasi problema, cu HTA...14/2 in stare normala, cand nu ma streseaza nimic...si adaug la asta o tetanie manifesta...si totusi, am nevoie de implant, rezectie apicala...acuma ce sa fac, sa-mi mint medicul, prin omisiune, cum specifica normele juridice - adica stiu, da nu-ti spun ca stiu, ma fac ca de fapt nu stiu nimic, sau ce?
Ce masuri de protectie sunt necesare in acest caz?:(
Ce masuri de protectie sunt necesare in acest caz?:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Implant sau punte dentara?
- 3implant dentar urgent
- 4os rupt din cauza implantului
- 1se poate face un implant?
- 3Implant masea dupa 3 ani - posibil ?
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 1Implant dentar - sfaturi, informatii
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2implant cu 'dinte natural'
- 1implant dentar, gingia vindecata dar era deschisa se vedea osul
- 5cand se poate face implantul?
- 1Punte sau Implant
- 1placa bacteriana implant
- 5Ma dor dintii pusi
- 4Implant de titan vesus zirconiu?
- 1Implant dentar
- 3Mini implanturi dentare
- 2Proteză pe capse pe implanturi