implanturi dentare
am 4, patru, implanturi pe maxilarul inferior in zona maselelor 2 pe dreapta 2 pe stanga.lucrarea din fata, pe dintii mei ranasi, 4, se misca si ma doare.as putea sa-i scot si sa pun o singura lucrare folosind numai cele 4 implanturi?multumesc!
4 comentarii
Buna ziua! Depinde unde este pozitia implanturilor inserate si tipul de lucrare pe care-l doriti. Discutati cu medicul dumneavoastra in functie de situatia clinica specifica.
multumesc, in partea stanga am o masea dupa canin iar in dreapta nu, adica urmeaza un implant, pauza de o masea apoi altul.la fel si in cealalta parte.doresc un raspuns daca ar putea fi posibil o lucrare fara sa mai fac alte implanturi
Buna ziua,
Poate fi facuta o lucrare cu siguranta insa conteaza foarte mult ce tipuri de implanturi aveti, ce lungime au, ce anume va doriti dumneavoastra sa obtineti de la aceea lucrare.
Imi puteti trimite o radiografie a acestor implanturi? Sau puteti veni la un consult impreuna cu radiografia ?Va spun acest lucru pentru a afla impreuna ce anume se poate face si sa va clarificati si dumneavoastra daca varianta de plan de tratament vi se potriveste.
Multumesc!
Poate fi facuta o lucrare cu siguranta insa conteaza foarte mult ce tipuri de implanturi aveti, ce lungime au, ce anume va doriti dumneavoastra sa obtineti de la aceea lucrare.
Imi puteti trimite o radiografie a acestor implanturi? Sau puteti veni la un consult impreuna cu radiografia ?Va spun acest lucru pentru a afla impreuna ce anume se poate face si sa va clarificati si dumneavoastra daca varianta de plan de tratament vi se potriveste.
Multumesc!
pe patru implanturi la mandibula se poate face o lucrare mobilizabila. acesta se poate prinde prin sisteme speciale de cele 4 implanturi. tipul de sisteme folosite depinde de tipul de implanturi pe care le aveti, de pozitia acestora si bineinteles si de starea osului din jurul lor.
lucrarile mobilizabile au o stabilitatea foarte buna, insa se indeparteaza cel putin o data pe zi pentru igienizare.
lucrarile mobilizabile au o stabilitatea foarte buna, insa se indeparteaza cel putin o data pe zi pentru igienizare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39Am nevoie de implant dentar
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 4Implant+coroana
- 5Implant molar de minte
- 2As vrea sa imi fac implant dentar
- 4Implanturi desprinse :(
- 5cand se poate face implantul?
- 3Implanturi masea?
- 1Nedumerire coroana implant dentar
- 3implant şi lucrare
- 5Ma dor dintii pusi
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 8Aditie de os, cand se stie exact daca este nevoie sau nu!
- 1Proteza provizorie
- 2Gingii umflate și dureroase după implantul dentar
- 2Problema implant
- 1Problema lucrare veche
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 1Implant detar fara tratament antibiotic.
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: