implant cu 'dinte natural'

Este adevarat ca in cazul unui implant se poate folosi pe post de coronita dintele natural al pacientului, in cazul in care acesta este sanatos? Va intreb pt ca verisoara mea a suferit o interventie chirurgicala care a necesitat extractia a 3 masele, respectiv 1 premolar si 2 molari. Maselele nu erau afectate. Acum are o lucrare si ar vrea sa o inlocuiasca cu implanturi. Are maselele extrase acasa si daca se poate ar vrea sa le foloseasca pe post de coronite, dupa cum am specificat. Va multumesc!
2 comentarii

E prima data cand aud asa ceva, suna a Matrix.da cine stie, o fi posibil.
Iti dai seama ca nu multi isi scot dinti sanatosi ca apoi sa ii repuna la loc. Si mai e o chestie care nu mi-e logica mie - si nu sunt din domeniu
Daca tot face implant care-i "spilul" sa puna coroana dintelui natural? Pretul? Pai gandeste-te ca dintele ala artrebui scobit si prelucrat de un tehnician care probabil n-a mai facut in viata lui asa ceva. De costat tot o sa te coste, poate chiar mai mult Poate ca nici nu se potriveste dintele ei pe bont.
Si daca nu e pretul, care ar fi logica?
Nu te supara ca intreb asa, sunt doar curioasa.
Iti dai seama ca nu multi isi scot dinti sanatosi ca apoi sa ii repuna la loc. Si mai e o chestie care nu mi-e logica mie - si nu sunt din domeniu
Daca tot face implant care-i "spilul" sa puna coroana dintelui natural? Pretul? Pai gandeste-te ca dintele ala artrebui scobit si prelucrat de un tehnician care probabil n-a mai facut in viata lui asa ceva. De costat tot o sa te coste, poate chiar mai mult Poate ca nici nu se potriveste dintele ei pe bont.
Si daca nu e pretul, care ar fi logica?
Nu te supara ca intreb asa, sunt doar curioasa.

"Este adevarat ca in cazul unui implant se poate folosi pe post de coronita dintele natural al pacientului, in cazul in care acesta este sanatos?"
Nu.
Nu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 3implant dentar urgent
- 3Implant dentar + claustrofob
- 3sanse implant dupa 10 ani de la extractie
- 2hematom dupa implant dentar
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 1amanare descoperire implant
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 1Punte sau Implant
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 4Ce implant sa pun pentru sistemul Fast & Fixed?
- 3implant
- 3Implant dentar / risc sa cada ?
- 1Implant dentar
- 2Problema implant
- 2Bont protetic care iese din implant
- 1Implant dentar care se misca
- 2Ce specializare are doctorul care pune implanturi dentare
- 1Problema lucrare veche
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: