implant cu 'dinte natural'
Este adevarat ca in cazul unui implant se poate folosi pe post de coronita dintele natural al pacientului, in cazul in care acesta este sanatos? Va intreb pt ca verisoara mea a suferit o interventie chirurgicala care a necesitat extractia a 3 masele, respectiv 1 premolar si 2 molari. Maselele nu erau afectate. Acum are o lucrare si ar vrea sa o inlocuiasca cu implanturi. Are maselele extrase acasa si daca se poate ar vrea sa le foloseasca pe post de coronite, dupa cum am specificat. Va multumesc!
2 comentarii
E prima data cand aud asa ceva, suna a Matrix.da cine stie, o fi posibil.
Iti dai seama ca nu multi isi scot dinti sanatosi ca apoi sa ii repuna la loc. Si mai e o chestie care nu mi-e logica mie - si nu sunt din domeniu
Daca tot face implant care-i "spilul" sa puna coroana dintelui natural? Pretul? Pai gandeste-te ca dintele ala artrebui scobit si prelucrat de un tehnician care probabil n-a mai facut in viata lui asa ceva. De costat tot o sa te coste, poate chiar mai mult Poate ca nici nu se potriveste dintele ei pe bont.
Si daca nu e pretul, care ar fi logica?
Nu te supara ca intreb asa, sunt doar curioasa.
Iti dai seama ca nu multi isi scot dinti sanatosi ca apoi sa ii repuna la loc. Si mai e o chestie care nu mi-e logica mie - si nu sunt din domeniu
Daca tot face implant care-i "spilul" sa puna coroana dintelui natural? Pretul? Pai gandeste-te ca dintele ala artrebui scobit si prelucrat de un tehnician care probabil n-a mai facut in viata lui asa ceva. De costat tot o sa te coste, poate chiar mai mult Poate ca nici nu se potriveste dintele ei pe bont.
Si daca nu e pretul, care ar fi logica?
Nu te supara ca intreb asa, sunt doar curioasa.
"Este adevarat ca in cazul unui implant se poate folosi pe post de coronita dintele natural al pacientului, in cazul in care acesta este sanatos?"
Nu.
Nu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 3implant dentar
- 6sfat pt un implant dentar: osul s-a ingustat
- 8implantul meu misca
- 7riscuri la implanturi
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 4Implanturi desprinse :(
- 3problema implant?
- 3tipuri de implante
- 2Ce efecte negative poate avea scoaterea unui implant pus acum 10 ani ?
- 2Implant dentar
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 22Osteomalacie
- 3Durere dupa aditia de os sintetic
- 3Lucrare sau implant?
- 3Implant dentar
- 1Implant dentar
- 4Implant la aproape 20 de ani
- 1E ok sa se faca 2 implanturi si o extractie de masea de minte in aceiasi sedinta?
- 1Implanturi dentare calitate/pret
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: