Respingerea implanturilor dentare

Bunaseara. Ca urmare a unei lucrări dentare prost făcute, am trecut prin multe tratamente si la partea inferioara mi-au fost inserate 8 implanturi dentare, ajungând la edentatie totala. M-a durut foarte tare timp de o luna cu tot cu medicamente si dupa doua săptămâni mi s-a umflat toata zona cu barbie foarte tare. Si implanturile in afara de doua au iesit la diferenta de o săptămână unul de altul. Am facut teste de alergie la titan, de densitate osoasa si toate analizele bune, inclusiv os si inaltime am. Care poate fi cauza pentru care mi-au iesit implanturile?
4 comentarii

Buna ziua,
Referitor la subiectul si intamplarea punctata de dvs.:
Este complet FALS mitul respingerii implantului dentar (acesta nefiind un transplant care ar putea in caz de incompatibilitate sa declanseze cavalcada imunitara), respingerea fiind exclusiv o inventie a asa-zisilor profesionisti pentru a-si justifica esecurile de tehnica si incompetenta in detrimentul bietilor pacienti naivi!
Referitor la subiectul si intamplarea punctata de dvs.:
Este complet FALS mitul respingerii implantului dentar (acesta nefiind un transplant care ar putea in caz de incompatibilitate sa declanseze cavalcada imunitara), respingerea fiind exclusiv o inventie a asa-zisilor profesionisti pentru a-si justifica esecurile de tehnica si incompetenta in detrimentul bietilor pacienti naivi!

Buna ziua! Mi s-au pus 8 implante dentare acum o luna si nu am nicio durere doar un pic de presiune pe 2 din ele.As vrea sa intreb ce simti cin un implant dentar nu de oseointegreaza?

Buna ziua, lipsa de osteointegrare a unui implant este adesea silentionasa; se observa ori radiologic, transpare (se vede ) prin mucoasa sau simte medicul cand umbla la el. Exista si o varianta de ''obiectizare'' a osteointegrarii sau lipsei acesteia, dar aparatura este destul de greoaie si putin accesibila.

Buna ziua! Am o saptamana de la inserarea a cateva implante pe arcada superioara cat si inferioara (fire de sutura inca prezente). Ma doare (ca si cum as avea nevralgie)...durere surda, enervanta, continua, presiune (prezint si umflatura). Iau antibioticul prescris de dnul doctor. Intrebare (poate stupida): voi ramane cu aceste dureri??
Imi este jena sa il stresez pe dnul dr cu aceasta problema..din nou!:) Dansul mi-a zis ca e ok, ca o sa treaca. Cei cu experienta implantului, ce imi puteti spune?:) Merci!
Imi este jena sa il stresez pe dnul dr cu aceasta problema..din nou!:) Dansul mi-a zis ca e ok, ca o sa treaca. Cei cu experienta implantului, ce imi puteti spune?:) Merci!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Implant sau punte dentara?
- 5trebuie implant neaparat ?
- 33Implant pe teren nepregatit?
- 8implantul meu misca
- 1se poate face un implant?
- 3sanse implant dupa 10 ani de la extractie
- 9costul unui implant dentar
- 1am dureri dupa 2 luni de la implanturile dentare
- 5care este timpul de refacere dupa esuarea unui implant dentar?
- 2Culoare implant
- 5implant incisiv lateral superior..este posibil??!?
- 1implanturi dentare
- 2Implanturi - dinti provizorii
- 0Dinte zirconiu - pata neagra
- 7Implantul dentar se misca.
- 3implant şi lucrare
- 3Lucrare sau implant?
- 2Proteză pe capse pe implanturi
- 1Problema lucrare veche
- 2Slăbire la fața
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: