sunt sau nu?

Ultima data am avut ciclu pe 16 ianuarie (prima zi). pe 28 ianuarie un contact neprotejat, am luat postinor 2, imediat.Pe 4 februarie, la o sapatamana, am avut timp de 3 zile o mentruatie in cantitate f. mica. De atunci nu mi-a mai venit ciclul. Precizez ca am un ciclu neregilat care venea intre 39-42 zile, uneori 47 zile. Am facut teste de sarcina rapida si au iesit negative, ultimul pe 26 martie. Am fost la ginecolog pe 19 martie, si nu a vazut nimic.Dar nu mi-a spus sigur daca dunt sau nu! In cazul unei sarcini ar fi prea tarziu pentru un chiuretaj?
2 comentarii

1)Nu există, din câte scrieţi, nici cel mai mic argument care să pledeze pentru o sarcină
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.
2)Chiuretaje se fac până în luna a 3-a, inclusiv. În mod excepţional, se fac şi în luna a 4-a.
3) Nici Postinor, nici chiuretajele nu reprezinta solutii contraceptive în sensul propriu (preventiv) al noţiunii. Se pare că ar fi bine să începeţi o metodă contraceptivă. Pentru aceasta, adresaţi-vă medicului dv.

Sunt intr-o situatie disperata: am luat prima pastila de Pastinor dupa cca 90 ore...de la contact...insa contactul a avut loc dupa 3 zile de la sfarsitul menstruatiei...
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!
Exista vreo alta metoda contraceptiva post contact??
Multumesc din inima pentru ajutor!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 4insarcinata sau ranita?
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 5este posibila o sarcina?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 4sunt insarcinata?
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 4posibil sarcina
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 12E virgina si a ramas insarcinata
- 4Insarcinata sau nu
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 3Sarcina posibila
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: