sunt intr-adevar insarcinata?
Revin cu acelasi subiect de acum cateva zile. Nu cred ca s-a inteles bine ce am vrut sa spun. Mentionez ca acum 3 luni am uitat sa iau o pilula si nu am mai facut pauza de 7 zile, incepand un nou blister. Era normal ca in luna aceea sa nu imi mai vina ciclul si asa a fost. In luna urmatoare mi-a venit normal, in ziua care trebuia, dar fluxul era redus. Insa luna aceasta nu mi-a mai venit ciclul, desi am luat toate pastilele(in doua zile le-am luat cu o intarziere de 2 ore, sper ca nu a fost grav pt ca nici nu am avut contact sexual atunci?!). Nu inteleg ce se intampla, nu mi-a venit deloc in aceste zile si trebuia...Va rog ajutati-ma cu un sfat, o lamurire.Sunt disperata, mai ales ca m-am si despartit de prietenul meu acum. Va rog!Nu se poate sa fiu insarcinata! Mai mentionez ca zilele trecute am avut contact neprotejat cu prietenul si nici pilula nu am luat pt ca eram in pauza dintre blistere.
2 comentarii
Ai facut un test de sarcina? Ar fi bine sa faci si sa mergi la un consult ginecologic:Numai bine
chiar ar putea fi vorba de o sarcina?nu se poate. va rog mai dati-mi detalii.va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5este posibila o sarcina?
- 3insarcinata sau nu?
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 5in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 9este posibil sa fii ramas insarcinata?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 3dereglare hormola sau sarcina?
- 11oare sunt insarcinata?
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Sarcina sau nu
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 2Ajutați-mă va rog, e foarte urgent. As vrea sa știu dacă e posibil sa fi rămas însărcinată.
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: