e posibil sa fiu gravida?
Buna ziua!
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
2 comentarii
din spusele tale nu trebuie sa iti faci griji de sarcina, atata timp cat nu si-a dat drumul in tine.
@ ANA F
Se poate ramane insarcinata de la lichidul seminal/pre-ejaculator chiar daca nu si-a dat drumul inauntru.
Se poate ramane insarcinata de la lichidul seminal/pre-ejaculator chiar daca nu si-a dat drumul inauntru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 3Sunt gravida?
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3cat de mare e riscul de a fi insarcinata?
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 3ce s-a intamplat?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 4posibila sarcina?
- 1oare sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 4Sunt insarcinata?
- 4sex neprotejat dupa trecerea menstruatiei
- 2sunt sau nu insarcinata? ajutor!
- 14insarcinata?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 3sex in a cincea zi de cliclu si prezervativul rupt
- 2Sarcina?
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: