e posibil sa fiu gravida?
Buna ziua!
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
Marti am avut contact sexual cu prietenul meu (astazi fiind joi), protejat prima data, dar dupa, doar putin neprotejat. Menstruatia mi s-a terminat in ziua de joi cu o saptamana inainte, si la contactul neprotejat el mi-a spus ca nu a ejacuat in mine, m-a asigurat de asta, si adevarul e ca nici eu nu am simtit nimic. S-a retras atunci cand a crezut el ca... si s-a sters cu un servetel
Vreau sa stiu daca e totusi posibil sa raman insarcinata. Imi e si putin frica, adica a fost prima data.
2 comentarii
din spusele tale nu trebuie sa iti faci griji de sarcina, atata timp cat nu si-a dat drumul in tine.
@ ANA F
Se poate ramane insarcinata de la lichidul seminal/pre-ejaculator chiar daca nu si-a dat drumul inauntru.
Se poate ramane insarcinata de la lichidul seminal/pre-ejaculator chiar daca nu si-a dat drumul inauntru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 4insarcinata?
- 3E insarcinata?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 7pot ramane insarcinata?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 7sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 2sunt insarcinata sau nu?
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 0Sunt gravida?ðŸ˜
- 5probleme cu menstruatia
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 0Anticonceptionale
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: