este posibila o sarcina?
Ultima menstruatie am avut-o pe 4 iunie 2008, iar incepand cu data de 05.07 am avut o sangerare maronie inchisa.m-am prezentat la doctor pe 07.07 pentru un consult.cu aceasta ocazie mi-a dat anticonceptionale.mi-a spus sa incep sa le iau in aceasi zi (07.07).asa am si facut.pe data de 11.07 am facut sex neprotejat.precizez ca nu am mai luat anticonceptionale.INTREBAREA este : am fost protejata de o sarcina?...pastilele m-au protejat?este posibil sa fi ramas insarcinata?...va multumesc!
5 comentarii
"precizez ca nu am mai luat anticonceptionale." Adik nu ai mai luat anticonceptionale niciodata? Dak ai luat pastilele corect din prima zi de menstruatie esti protejata inca din prima zi.
Din cate stiu eu depinde de anticonceptional.Unele protejeaza din prima zi, altele dupa 7 zile...
citeste pe prospect de cand incepe protectia pt anticonceptionalele tale
am mai citit prospectul inca o data...nu scrie ceea ce vreau sa aflu...iau anticonceptionale karissa.nu am mai luat anticonceptionale niciodata pana cand am inceput sa iau pe data de 07 iulie (pe care le iau si in prezent), iar in ceea ce priveste "Dak ai luat pastilele corect din prima zi de menstruatie esti protejata inca din prima zi" nu stiu daca le-am luat corect, desi este sfatul medicului... (am explicat sus).
daca leai luat in prima zi a menstruatiei inseamna ca esti protejata din prima zi, daca leai luat a doua sau a treia zi trebuie sa astepti pana la pastila a 7 a sa fii mai sigura. asa mia zis si mie medicul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3ajutati-ma va rog!sunt confuza
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 5infectie urinara, menstruatie intarziata = sarcina?
- 2sarcina?
- 3Sunt insarcinata?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 3Situatie ciudata... simptome de sarcina?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 0sarcina?
- 1insarcinata oare??
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 1Posibila sarcina ?
- 3E posibil sa fie insarcinata
- 1Ajutor!!!! Risc de sarcina???
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 0E posibil să fiu însărcinată și să-mi vină menstruația?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sangerarile maronii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: