O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?

23-01-2012
Stefanov
Nu este medic/terapeut
Stefanov
Prietena mea ia anticonceptionale dar a continuat nu a mai facut acea pauza de 7 zile si a mai luat 15 zile antinconceptionale de la ultimul act sexual...Poate ramane insarcinata?
7 comentarii
0
23-01-2012, ora 18:58
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu.
0
23-01-2012, ora 22:42
cocartau alesia
Nu este medic/terapeut
cocartau alesia
am o nelamurire va rog din suflet daca ma puteti ajuta consum anticonceptionale de aprox 4 ani(marvelon 21) si imi este teama sa nu fac vreo boala de ficat sau ceva ori sa nu mai pot avea copii.va rog ajutati-ma multumesc!!!
0
23-01-2012, ora 22:44
Alinea
Nu este medic/terapeut
Alinea
Buna!am si eu o intrebare.mi-à vent ciclul pe data de 14 si m-à tinut pana pe 17 iar acum suntem in data de 23 si am iar o sangerare usoara si ma km dorre burta..este normal?e posibil sa fiu gravida?sa fie asta oare un Semn?sau Doar o usoara raceala?..va Multumesc Frumos !!!
0
24-01-2012, ora 16:40
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
@ alesia : Fa-ti anual TGP, TGO, fosfataza alcalina, GGT si o ecografie abdominala.Contraceptive hormonale e bine sa iei continuu maxim 5 ani.Trebuie sa te decizi, ori schimbi metoda contraceptiva, folosesti prezervativ sau pui un sterilet, sau faci un copilas.
0
24-01-2012, ora 16:43
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
@Alinea :Nu e normal ca acum, pe 23, la o sapamana de la terminarea menstrei sa ai sangerare. Nu esti insarcinata, stai linistita, dar ar trebui sa faci un control ginecologic. Ar putea fi o infectie genitala, dar trebuie sa fii sigura ca asta e si sa faci un tratament.
0
26-01-2012, ora 01:06
Alinea
Nu este medic/terapeut
Alinea
va multumesc frumos k mi-ati raspuns.dar nu e decat o sangerare mi-a venit din nou ciclul..eu am fost operata de chist la ovarul drept se poate sa fi facut alt chist la cel stang?..am fost si stresata e adevarat...stiu k poate fi si de la stres..imi era frica sa nu fiu insarcinata.deci asa ceva nu poate fi?..e ceva de care sa ma sperii?...va multumesc frumos.
0
26-01-2012, ora 18:47
Dr. Balcan Anisoara
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, poti face un test de sarcina ca sa te convingi. Nu trebuie sa te sperii, dar daca de la operatie nu ai mai facut un control, te sfatuiesc sa mergi la ginecolog ; repet, nu e normal sa ai din nou menstruatie asa de repede, iar daca ar fi sa ne gandim ca doar stresul e de vina, toate am avea mai tot timpul menstruatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Sunt însărcinată?
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •