O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
Prietena mea ia anticonceptionale dar a continuat nu a mai facut acea pauza de 7 zile si a mai luat 15 zile antinconceptionale de la ultimul act sexual...Poate ramane insarcinata?
7 comentarii
am o nelamurire va rog din suflet daca ma puteti ajuta consum anticonceptionale de aprox 4 ani(marvelon 21) si imi este teama sa nu fac vreo boala de ficat sau ceva ori sa nu mai pot avea copii.va rog ajutati-ma multumesc!!!
Buna!am si eu o intrebare.mi-Ã vent ciclul pe data de 14 si m-Ã tinut pana pe 17 iar acum suntem in data de 23 si am iar o sangerare usoara si ma km dorre burta..este normal?e posibil sa fiu gravida?sa fie asta oare un Semn?sau Doar o usoara raceala?..va Multumesc Frumos !!!
@ alesia : Fa-ti anual TGP, TGO, fosfataza alcalina, GGT si o ecografie abdominala.Contraceptive hormonale e bine sa iei continuu maxim 5 ani.Trebuie sa te decizi, ori schimbi metoda contraceptiva, folosesti prezervativ sau pui un sterilet, sau faci un copilas.
@Alinea :Nu e normal ca acum, pe 23, la o sapamana de la terminarea menstrei sa ai sangerare. Nu esti insarcinata, stai linistita, dar ar trebui sa faci un control ginecologic. Ar putea fi o infectie genitala, dar trebuie sa fii sigura ca asta e si sa faci un tratament.
va multumesc frumos k mi-ati raspuns.dar nu e decat o sangerare mi-a venit din nou ciclul..eu am fost operata de chist la ovarul drept se poate sa fi facut alt chist la cel stang?..am fost si stresata e adevarat...stiu k poate fi si de la stres..imi era frica sa nu fiu insarcinata.deci asa ceva nu poate fi?..e ceva de care sa ma sperii?...va multumesc frumos.
Nu esti insarcinata, poti face un test de sarcina ca sa te convingi. Nu trebuie sa te sperii, dar daca de la operatie nu ai mai facut un control, te sfatuiesc sa mergi la ginecolog ; repet, nu e normal sa ai din nou menstruatie asa de repede, iar daca ar fi sa ne gandim ca doar stresul e de vina, toate am avea mai tot timpul menstruatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 2Mercilonul asigura preotectie si in perioada de pauza?
- 2pot fi gravida?
- 8raspuns va rog: e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5am uitat o pastila in cursul lunii si nu stiu cand
- 5Poate ramane gravida fiind virgina ?
- 0e posibila o sarcina?
- 4sunt gravida?
- 5karissa pot sa le iau din a 3 zi de menstruatie?
- 3sunt sau nu gravida?
- 12sarcina sau dereglare
- 4mai exista risc de sarcina?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 18ciclu menstrual
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 0Anticonceptionale fara pauza...
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 2e posibil sa fiu insarcinata ??
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: