urgent! posibila sarcina???
buna.as vrea un raspuns urgent.am intretinut rel sexuale.insa penetrarea nu a fost adanca...prezervativul a alunecat un pic...insa nu a cazut.(a alunecat d la zona testiculelor putin).eu am avut menstruatie atunci.exista pericolul de a fi ramas insarcinata?...:-s.va rog sa imi raspundeti cat de repede...va multumesc :):*
7 comentarii
Probabilitatea unei sarcini este neglijabila.
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
Am si eu o problema, ultima menstruatie am avut-o pe 28 decembrie, dar de pe 31decembrie pana acum 2 zile cand am facut dragoste cu prietenul meu, am facut si sex anal si atunci si-a dat drumul, pe 24 ianuarie trebuia sa-mi vina ciclu si nici pana azi 2 ianuarie nu mi-a venit, este posibil sa fi ramas insarcinata?in ciuda faptului ca mie niciodata nu mi-a intarziat ciclul, am ceva greturi, nu suport unele mirosuri, imi vine sa vomit uneori si am si ameteli, e oare posibil sa fi ramas insarcinata?Va rog sa-mi raspundeti urgent!Va multumesc!
Am si eu o problema, Pe 16 februarie am avut contact sexual nu si-a dat drumul in mine dar se poate sa se fi prelins pana m-am dus sa ma sterg, ingrijorarea mea este ca am facut-o de mai multe ori si pe 25 trebuia sa-mi vina ciclul si pana acum nu mi-a venit, ma simt balonata, dimineata am stari de voma iar dupa ce mananc imi vine in continuare sa vomit!Ar trebui sa -mi fac deja un test de sarcina?Sunt foarte ingrijorata, este posibil sa fiu insarcinata?Astept urgent raspuns va rog! P S:Am uitat sa mentionez ca am si dureri de spate si de mijloc si uneori ma ia cu ameteala!
Am nevoie de un raspuns urgent, Va rog!Inca astept Raspunsul dumneavoastra
Dyduztu: Adica a ejaculat afara si e posibil sa se fi prelins putina sperma in zona vaginului? Daca da, spermatozoizii nu sunt teleghidati cu o telecomanda ca sa ajunga la ovul...Ciclul nu-ti vine de la stres probabil, fa un test de sarcina ca sa fii sigura.
Daca doar s-a prelins sperma nu exista sanse, dar daca ai facut-o de mai multe ori dupa aceea fara sa va fi spalat amandoi atunci exista sanse sa ramai insarcinata. Pentru linistea ta mai bine fa-ti un test de sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sarcina sau nu?
- 3Mercilon expirat.. isi mai face efectul?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata?
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 4sarcina sau dereglare hormonala?
- 5sarcina sau nu?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 2Este posibil sa fiu insarcinata ?
- 4Dereglare hormonala in lipsa contactului sexual?
- 4pot fi insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 4o posibila sarcina?
- 2Sarcina nedorita
- 3Ajutor s-a rupt prezervativul si nu am luat pastila !!!!
- 5pot fi insarcinata?
- 2Insarcinata sau nu?
- 3Posibil sarcina?
- 2Prezervativ rupt
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: