posibil sarcina

08-10-2011
lica_222
Nu este medic/terapeut
lica_222
Salut cu 5 saptamini in urma am avut o relatie sexuala neprotejat caci era a 3 zi dupa finisarea ciclului menstrual. Prietenul nu a ejaculat in interior si cu o saptamina in urma am dat analizele de singe si urina si miau spus k nu am nici o schimbare dar dupa cite stiu caci analizele trebu sa arate ceva schimbari simptome de sarcina nu am avut ciclul a venit la timp dar totusi as dori sa stiu este vriun risc sa fi ramas insarcinata???
4 comentarii
0
08-10-2011, ora 14:37
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
sunt sanse foarte mici pt sarcina...
0
08-10-2011, ora 14:44
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
dar eu nu inteleg de ce mai pui intrebarea asta care nu are nici o logica. daca nu ai avut simptome de sarcina si nici nu ti-a intarziat cm.
cred k visezi prea mult ;)
0
08-10-2011, ora 21:26
RALUCA-IOANA
Nu este medic/terapeut
RALUCA-IOANA
Inainte de orice daca nu ai facut test de sarcina analizele alea nu au nici o valoare.Decat daca ai facut beta hcg.Bun alta la rand simptomele nu apar asa repede.3. Chiar si beta hcg poate sa dea gres.Testul de sarcina e sfant.Dar ddin cate spui nu cred.Erai imediat dupa menstruatie cand cel putin teoretic nu aveai cum sa ramai.Apoi nu a ejaculat in interior.De unde sarcina?Sanatate si fa testul.
0
05-11-2011, ora 22:23
rebeccca
Nu este medic/terapeut
rebeccca
acuma 2 saptamani am stimulat un act sexual cu prietenul meu si a ejaculat pe pantaloni mei mai exact pe picioarul stang, pot ramane insarcitana?( eram aman2 imbracati)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •