posibil sarcina
Salut cu 5 saptamini in urma am avut o relatie sexuala neprotejat caci era a 3 zi dupa finisarea ciclului menstrual. Prietenul nu a ejaculat in interior si cu o saptamina in urma am dat analizele de singe si urina si miau spus k nu am nici o schimbare dar dupa cite stiu caci analizele trebu sa arate ceva schimbari simptome de sarcina nu am avut ciclul a venit la timp dar totusi as dori sa stiu este vriun risc sa fi ramas insarcinata???
4 comentarii
dar eu nu inteleg de ce mai pui intrebarea asta care nu are nici o logica. daca nu ai avut simptome de sarcina si nici nu ti-a intarziat cm.
cred k visezi prea mult ;)
cred k visezi prea mult ;)
Inainte de orice daca nu ai facut test de sarcina analizele alea nu au nici o valoare.Decat daca ai facut beta hcg.Bun alta la rand simptomele nu apar asa repede.3. Chiar si beta hcg poate sa dea gres.Testul de sarcina e sfant.Dar ddin cate spui nu cred.Erai imediat dupa menstruatie cand cel putin teoretic nu aveai cum sa ramai.Apoi nu a ejaculat in interior.De unde sarcina?Sanatate si fa testul.
acuma 2 saptamani am stimulat un act sexual cu prietenul meu si a ejaculat pe pantaloni mei mai exact pe picioarul stang, pot ramane insarcitana?( eram aman2 imbracati)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 7sex in timpul menstruatiei
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 6am motive de ingrijorare?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 4as putea fi insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 6dureri de spate si dureri abdominate...as vrea sa stiu dupa cat timp sa fac un test de sarcina
- 12posibil sarcina?
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 2Poate fi insarcinata?
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 4sarcina fara ejaculare inauntrul vaginului?
- 2Atac de panica-pot fi insarcinata sau nu?
- 1Menstruatie intarziata
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: