exista posibilitatea de fi insarcinata?
buna! daca am luat "pastila de 72 de ore" a doua zi dupa ce am avut relatii sexuale (neprotejat) e posibil sa raman totusi insarcinata? menstruatia inca nu mi.a venit desi am deja simptomele de inainte; de asemenea, mentionez ca nu am un ciclu regulat (deci poate fi si o intarziere...). va multumesc
4 comentarii
buna ! am facut sex neprotejat cu 6 zile inainte de menstruatie ! exista vreun risc de a ramane insarcinata ? nu am luat pastile postinor. astept un raspuns din partea dumneavoastra
Pentru mihap_elly : nu esti insarcinata, ai doar o intarziere de ciclu.
Pentru lore_2004: teoretic nu cred ca esti insarcinata, dar daca-ti intarzie ciclul mai mult de 7-10 zile fa-ti un test de sarcina.-
buna am si eu o intrebare luna trecuta am fost la ginecolog pentru un consult si mi'a spus ca am avut o dubla ovulatie, mi'a prescris augumentin car trecuie sa le iau luna aceasta cand imi incepe menstruatia.Dar luna aceasta in data de 5 trebuia sa fiu la menstruatie si nu mi'a venit inca.Am facut doua teste de sarcina si mi'a iesit negativ.Cat de mult poate sa imi intarzie menstruatia?Se poate sa fui insarcinata daca testele au iesit ambele negative? Astept un sfat.Multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4care este probabilitatea sa fiu insarcinata? va rog!
- 3am o relatie de aproape un an in care am folosit tot timpul metoda coit intrerupt
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 4pot fi gravida?
- 3posibila sarcina?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 6e posibila sarcina?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 1E posibil?
- 1sarcina sau raceala?
- 2Sarcina?
- 0Oare sunt însărcinată ?
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: