Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
Am nevoie urgenta de o lamurire! Am facut sex neprotejat cu un baiat, dar nu a ejaculat in interiorul meu, iar dupa cateva zile am facut sex cu alt baiat, care a ejaculat in interiorul meu! Iar acum cred ca sunt insarcinata, si nu sunt sigura cu cine! Se poate sa fi ramas insarcinata cu primul baiat, chiar daca nu a ejaculat in interior, sau cel mai sigur e ca s-a intamplat cu ce de-al doilea??? Va rog un raspuns urgent!
4 comentarii
Am o mare rugaminte vreau sa imi raspundeti la o intrebare prietenu meu dupa ce am facut dragoste neprotejat dupa cateva zile a inceput sa i se pateze lenjeria intima, dimineata se trezeste cu lenjeria murdara... o culoare galbuie...o fii din cauza mea??
mona26
-*
Rapunsul la intrebarea ta - un test ADN iti va spune sigur cine e tatal saracului copil.
(*modificat de admin)
-*
Rapunsul la intrebarea ta - un test ADN iti va spune sigur cine e tatal saracului copil.
(*modificat de admin)
cristina daca tu nu ai nimic nu cred ca e din cauza ta cred ca are el ceva si ai grija ca s-ar putea sa iti apara si tie. Cel mai bine e sa consulte un medic. Sanatate
@Mona26: mergeti la medicul dv. Cu o anumita probabilitate, el va poate spune care este tatal copilului. L-ati ajuta mult daca ati sti zilele de incepere a menstruatiei pe ultimele sase luni. Daca nu aveti asemenea evidenta, se poate incerca ecografic. Pe viitor, ar fi foarte bine sa pastrati evidenta zilelor de menstruatie, incercuindu-le pe un calendar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 2sarcina sau menopauza?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 7capsula de slabit cu Yasmin si mici chiaguri de sange
- 3insarcinata sau nu?
- 3pot sa raman insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 0sunt insarcinata daca am sterilet?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 4Menstruatia nu a venit si ma gandesc la ce e mai rau...
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 3sunt insarcinata?
- 6Poti ramane insarcinata asa?Doresc raspunsul unui medic va rog mult!
- 0Posibila sarcina ?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: