Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?

08-10-2024
BVD76
Nu este medic/terapeut
BVD76
În fiecare seara nu pot sa ma culc din cauza panicii, pana nu verific robineți, gazul, prizele și telefoanele. Problema se complica deoarece verific și după ce plec simt ca nu am văzut bine și mă întorc și verific dinou. Ma uit la telefoane 2 la număr, dupa ce am setat alarma și le-am închis, repet cu voce tare faptul ca sunt închise, ma pun în pa și imediat cobor și mă uit iarăși. Uneori îmi ia o oră.
Mașina. Mă uit în continuu la geamuri sa nu fie deschise, plec și mă întorc imediat pentru ca am impresia ca nu am văzut bine. Stau cate o ora pe lângă ea repetând ca este bine după un ritual ales care sa ma liniștească.
După aceia mă uit de la coltul blocului sa o vad și după ce plec mă întreb dacă era acolo. De multe ori ma întorc sa ma uit dinou.
Serviciu. Verific prize, filtru de cafea... de la un timp fac poze când nu ma vede nimeni.
Cui sa ma adresez? Psihoterapeut sau psihiatru.
2 comentarii
0
08-10-2024, ora 20:21
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Incep cu sfarsitul: mergeti la psihplog clinician pentru o evaluare complexa si la psihiatru pt tratament medicamentos. Pt ca da, prezentati multe dintre simptomele tulburarii obsesiv-compulsive, dar nu asa se pune diagnosticul diferential, ci dupa o evaluare complexa. Dupa evaluarea psihologului clinician, psihiatrul va va face o schema de tratament medicamentos adaptata nevoilor dvs si in paralel, se recomanda sa incepeti psihoterapia
0
08-10-2024, ora 22:08
BVD76
Nu este medic/terapeut
BVD76
Credeți că se poate ameliora măcar?
Acum 2 ani încercasem un tratament, dar am avut probleme legate de erectie și am întrerupt.
Toate medicamentele creaza a est tip de probleme?
Va mulțumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: