Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?Ce antidepresiv e cel mai eficient?
Buna seara/ziua.Care este cel mai bun antidepresiv pentru tulburare obsesiv compulsiva?Ma refer cel care are o rata mare de vindecari/ameliorari per pacient?Banuiesc ca s-au facut analize/studii..
Eu iau venlafaxina si escitalopram, la inceput era cat de ok, acum ma simt groaznic, compulsii la greu si obsesii pe langa asta mai am si schizofrenie dar nu am vreun simptom al ei, fiind sub tratament si cu Rispolept Consta.
Ce antidepresiv as putea sa iau ca sa imi fie bine, adica sa ii sugerez poate doctorul sa mi-l dea sau ceva de genul?Ca nu prea am incercat foarte multe antidepresive.Sertralina, Prozac, Paroxetina?
Am incercat doar venlafaxina, escitalopram si fevarin si nu mai merge.Iar in trecut cand eram copil mai incercasem cateva dar nu imi mai amintesc care si nu ma ajutasera asa mult.Ce as putea lua sa imi fie si mie bine la TOC?
Antidepresivele conteaza foarte mult la TOC nu?Voi cei cu TOC ce luati si v-a ajutat?
Eu iau venlafaxina si escitalopram, la inceput era cat de ok, acum ma simt groaznic, compulsii la greu si obsesii pe langa asta mai am si schizofrenie dar nu am vreun simptom al ei, fiind sub tratament si cu Rispolept Consta.
Ce antidepresiv as putea sa iau ca sa imi fie bine, adica sa ii sugerez poate doctorul sa mi-l dea sau ceva de genul?Ca nu prea am incercat foarte multe antidepresive.Sertralina, Prozac, Paroxetina?
Am incercat doar venlafaxina, escitalopram si fevarin si nu mai merge.Iar in trecut cand eram copil mai incercasem cateva dar nu imi mai amintesc care si nu ma ajutasera asa mult.Ce as putea lua sa imi fie si mie bine la TOC?
Antidepresivele conteaza foarte mult la TOC nu?Voi cei cu TOC ce luati si v-a ajutat?
2 comentarii
Bună ziua!
Cel mai bun e cel pe care ți-l recomandă medicul și urmărindu-te vede o evoluție mai bună. Fiecare om reacționează diferit, ce face bine unui pacient, altuia poate să-i facă rău. E nevoie de o bună colaborare între medic și pacient, astfel încât pacientul să-i comunice orice senzație apărută pe timpul luării unui anumit tip de medicament.
Cel mai bun e cel pe care ți-l recomandă medicul și urmărindu-te vede o evoluție mai bună. Fiecare om reacționează diferit, ce face bine unui pacient, altuia poate să-i facă rău. E nevoie de o bună colaborare între medic și pacient, astfel încât pacientul să-i comunice orice senzație apărută pe timpul luării unui anumit tip de medicament.
Mi-a dat Prozac.E bun?Ce parere aveti despre el?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Hipnoza... o sulutie pt. TOC?
- 202Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea IX-a
- 7am o manie, ce sa fac ca sa imi treaca?
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 7Am impresia ca nu mai am nici o scapare
- 1cauza depresie + sindrom obsesiv compulsiv
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 15este rasfat sau tulburare obsesiv compulsiva
- 31Sa fie tot tulburarea obsesiv compulsiva sau altceva?
- 5Fobii la copii
- 2Tratament pt toc
- 2Simptome ciudate si tulburari
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 3OCD, TOC, sindromul obsesiv compulsiv
- 4Cum se manifesta tulburarea obsesiv compulsiva
- 3TOC
- 8Tulburare obsesiv convulsiva ?
- 5Am nevoie de un sfat - Am niște gânduri oribile fără voia mea
- 5Am nevoie de un sfat cred ca sufăr de depresie
- 2Sufăr de tulburare obsesiv compulsiv?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: