Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?Ce antidepresiv e cel mai eficient?

04-12-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Buna seara/ziua.Care este cel mai bun antidepresiv pentru tulburare obsesiv compulsiva?Ma refer cel care are o rata mare de vindecari/ameliorari per pacient?Banuiesc ca s-au facut analize/studii..
Eu iau venlafaxina si escitalopram, la inceput era cat de ok, acum ma simt groaznic, compulsii la greu si obsesii pe langa asta mai am si schizofrenie dar nu am vreun simptom al ei, fiind sub tratament si cu Rispolept Consta.
Ce antidepresiv as putea sa iau ca sa imi fie bine, adica sa ii sugerez poate doctorul sa mi-l dea sau ceva de genul?Ca nu prea am incercat foarte multe antidepresive.Sertralina, Prozac, Paroxetina?
Am incercat doar venlafaxina, escitalopram si fevarin si nu mai merge.Iar in trecut cand eram copil mai incercasem cateva dar nu imi mai amintesc care si nu ma ajutasera asa mult.Ce as putea lua sa imi fie si mie bine la TOC?

Antidepresivele conteaza foarte mult la TOC nu?Voi cei cu TOC ce luati si v-a ajutat?
2 comentarii
1
05-12-2017, ora 09:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Cel mai bun e cel pe care ți-l recomandă medicul și urmărindu-te vede o evoluție mai bună. Fiecare om reacționează diferit, ce face bine unui pacient, altuia poate să-i facă rău. E nevoie de o bună colaborare între medic și pacient, astfel încât pacientul să-i comunice orice senzație apărută pe timpul luării unui anumit tip de medicament.
0
07-12-2017, ora 22:05
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Mi-a dat Prozac.E bun?Ce parere aveti despre el?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: