Stil de viata si analize inainte de sarcina
Inainte de a ramane insarcinata, ce analize ar fi necesare? Este necesar un anumit stil de viata, o anumita dieta? Multumesc anticipat.
5 comentarii
singura analiza este rh-ul. trebuie sa fie bn la amandoi.sa nu consumi bauturi alcoolice in exces sa nu fumezi foarte mult sa nu te droghezi etc... dar la tine nu cred ca e cazul de asa ceva. du o dieta normala ca si pana acum. dupa ce ramai gravida e mai periculos. bafta multa si sanatate
Multumesc de raspuns!o sa iau in considerare rh-ul pentru ca nu il stiu.
Hey!!!!!! Cum adica doar rh-ul?????????
Sunt necesare multe analize inainte de a ramane insarcinata. Sunt o groaza. Nu te arunca asa cu capul inainte fara sa te asiguri ca terenul este pregatit pt o sarcina. Ca doamne fereste.Nu e de gluma cu asta. Sunt necesare analize de sange si la tine si la el, teste ginecologice la tine. Mergi la ginecolog si el te va indruma ce trebuie sa faci si tu si sotul si in legatura cu analizele, si cu dieta si cu stilul de viata. El te va indruma pe toata perioada sarcinii, iti va spune ce ai voie, ce nu, ce analize mai faci pe parcurs, la 3 luni, la 6, si tot asa.
Fa o cautare pe google cu "analize necesare inainte de sarcina" ca sa vezi estimativ cam ce ar fi.
Dar oricum, mergi la ginecologul tau, sau la un medic ginecolog. De aici trebuie sa inceapa drumul tau spre obtinerea sarcinii.
Numai bine si o sarcina usoara.cand va fi! :) Si un bebe sanatos si frumos!!
Sunt necesare multe analize inainte de a ramane insarcinata. Sunt o groaza. Nu te arunca asa cu capul inainte fara sa te asiguri ca terenul este pregatit pt o sarcina. Ca doamne fereste.Nu e de gluma cu asta. Sunt necesare analize de sange si la tine si la el, teste ginecologice la tine. Mergi la ginecolog si el te va indruma ce trebuie sa faci si tu si sotul si in legatura cu analizele, si cu dieta si cu stilul de viata. El te va indruma pe toata perioada sarcinii, iti va spune ce ai voie, ce nu, ce analize mai faci pe parcurs, la 3 luni, la 6, si tot asa.
Fa o cautare pe google cu "analize necesare inainte de sarcina" ca sa vezi estimativ cam ce ar fi.
Dar oricum, mergi la ginecologul tau, sau la un medic ginecolog. De aici trebuie sa inceapa drumul tau spre obtinerea sarcinii.
Numai bine si o sarcina usoara.cand va fi! :) Si un bebe sanatos si frumos!!
ms ptr raspuns.dar dupa cum vad nu cred ca esti in masura sa imi dai un astfel de sfat.si nici nu ti-as dori sa treci prin ce a trecut sotia mea.era o intrebare la modul cel mai serios...
??????????? Nu inteleg.Presupun ca ai gresit postarea..????????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 4Sunt disperata vreau sa am un copil, iar de un an de zile nu am ciclu menstrual
- 3Vreau bebelus!
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 4Pot sa raman Insarcinata
- 40pot naste un copil sanatos? un doctor se poate sa raspunda?
- 3voi reusi sa am din nou un copil ?
- 4roaccutane si pregatirea pt sarcina
- 6nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 0ovare polichistice
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 3vreau un bebe
- 1vreau un copil
- 30mai vreau un bebe dar am o retinere...
- 3vreau un copil ajutor
- 8Vreau un bebe
- 3nu raman insarcinata
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: