imi doresc enorm un copil
problema e ca el nu vrea inca sa avem un copil, vrea sa mai asteptam sa fim stabil pe plan financiar;suntem de 2ani casatoriti si vreau si eu un bebe.ce pot face sa raman insarcinata mai repede, sunt sigura ca ar accepta daca as ramane, parintii nostri sunt la fel de nerabdatori ca si mine. problema mare e ca se fereste si nu ejaculeaza inauntru.ce pot face? sunt disperata.daca imi introduc eu sperma inauntru...am sanse?
2 comentarii
Cum sa-ti introduci tu sperma inauntru ??? Sa zicem, prin absurd, ca faci si treaba asta si ramai insarcinata.ce ai sa-i spui cand el te va privi suspicios si te va intreba cum de esti gravida ? Ca ai introdus sperma singura ? Cat de egoisti sunt barbatii !!! De ce nu vorbesti cu el ? La ce varsta doreste sa aveti copii ? Bate-l si tu la cap pana va ceda.pui accent pe dezavantajele amanarii : varsta voastra, imbatranirea materialului genetic, ajutoare mai putine caci si parintii vor imbatrani, obisnuinta cu viata in doi, riscul unei sarcini la o varsta mai inaintata a femeii, sarcina si nastere mai dificile cu trecerea anilor, copilul ar putea fi complexat la scoala de varsta parintilor lui, viata e intr-o continua scumpire si niciodata nu vei gasi un echilibru financiar etc. etc..Eu cred ca daca iti pui putin inteligenta la bataie e imposibil sa nu-l convingi. Succes.
multumesc pt sfaturi... adevarul e ca ma aduce la disperare...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu raman insarcinata
- 4Ne dorim un copil
- 7despre sarcina, ne dorim un copil
- 3sterilitate secundara?
- 5Candida recomandare Gynofort... cand pot sa am bebe?
- 8Putem avea copii daca a fost diagnosticat cu oligozospermie?
- 2as vrea sa raman insarcinata, cand trebuie sa renunt la pilule?
- 3mai vreau un copil
- 6vreau un bebe.
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 3Si eu vreau un copil
- 2imi doresc enorm un copil (cat mai repede)
- 0ovare polichistice
- 9Lama lichid in FSD? Sfat, va rog!
- 7rana pe col, candida, acum vreau un copil
- 3vreau un copil ajutor
- 0de ce nu raman insarcinata?
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 2vreau sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: