nu pot ramane insarcinata... nu pot sa merg la medic. as vrea niste sfaturi

sunt casatorita de 4 ani si niciodata de cand sunt casatorita nu ne-am protejat pt ca ne doream un copil eu am 27 ani la fel ca sotul iar ciclul meu e f regulat ;nu sunt in tara iar aici nu am posibilitatea sa merg la doctor as vrea niste sfaturi ce ar trebui sa fac?
3 comentarii

eu zic pt inceput sa incerci cu vitamina E, 10 zile, intre menstre. multa bafta.

acum o saptamana cumnatul meu de 25 de ani a suferit un accident de masina iar diagnosticul a fost hemoragie cerebrala iar pe trunchiul cerebral ni s-a spus ca este fracturat si are multe punctulete de sange pe el.eu am scris cum am inteles eu sper ca am scris corect si as vrea sa stiu daca este posibil sa iasa din coma si daca se intampla cu ce sechele ramane.si ne-au spus medici ca nu pot face practic nimic pana nu i se retrage ce are la trunchiul cerebral si este in coma deja de 6 zile va multumesc pt raspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pozitii de sex
- 8sarcina tubara stanga
- 3mai pot ramane insarcinata?
- 3tratament inaintea sarcinii
- 6de vreo 7 ani am hipertiroidism si fac tratament... mai pot sa am un copil?
- 5vreau un bebe: ce analize trebuie sa facem si unde?
- 4imi doresc un copil
- 6nu raman insarcinata, incerc de u1 an si 2 luni
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 3vreau un copil
- 2clamydia si imi doresc un copil
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 0vreau un bebe
- 10imi doresc mult un copil
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 2vreau sa raman insarcinata
- 2Obligatoriu la dentist inainte de sarcina?
Mai multe informații despre: Pozitii pentru sex de conceptie Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: