am o problema?
buna ziua ma numesc daniela am 28 de ani am luat anticonceptionale logest 2 ani iar acum 3 luni am hotarit sa nu le mai iau pt a face un bebe broblema este ca in prima luna adica februarie mi-a venit ciclu pe 21 martie pe 22 iar acum in aprilie pe 15 sunt speriata ca nu stiu ce se intimpla asteptam sa ma inbolnavesc pe 20 incolo va rog frumos sa imi spuneti ce se intimpla am o problema de ce sa intimpla asa va multumesc
5 comentarii
Salut !..Nu ai de ce sa te sperii asa mi sa intimplat si mie.Tia venit mai repede Mie mi sa intimplat din cauza strsului Daca ai sa ai probleme in continare consulta un medic Dar parerea mea este caci cum tu ai luat anticon... apoi leai lasat sa produs un dereglaj ormonal Te sfatuiesc sa iti calculezi singura data ciclului menstrual ZIUA cind ai avut ultimul CM+28sau30-nr de zile ale lunei repective si afli data urmatorului CM In feb ai avut pe 21+dif dintre doua cicluri28sau30-luna feb de 28=21sau 23 Tie tia venit pe 22
Multumesc frumos pt raspuns ma speriasem putin pt ca vrem sa facem un bebe si de aceea nu mai iau anticon.. inainte de pastile eranormal si nu am mai patit asa Te salut Ilenia multumesc
te inteleg pentruca si eu vreau un copil. am facut cinci inseminari.miine fac a sasea.si eu te salut.multa bafta
multa bafta cu bebele sa iti ajute Dumnezeu sa citesti acatistul sf parinti Ioachim si Ana am auzit ca este de ajutor cred ca o sa reusesti daca te rogi si sa aveti rabdare multa bafta te salut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2herpesul genital si sarcina
- 7Am terminat prima folie si menstruatia nu mi-a venit
- 6mi a intarziat menstruatia o luna
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 8urgent! :-s pot ramane insarcinata??
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 5Imi doresc enorm un copil si nu stiu ce sa mai fac
- 8Probleme cu somnul... mai exact dorm dar nu ma odihnesc
- 3sangerari neregulate
- 0Sangerari neregulate
- 0efecte renuntare la anticonceptionale sau sarcina?
- 0Anticonceptionale
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 1Lipsa menstuatie lunara
- 0Menstruatia dupa renuntarea la anticonceptionale
- 1Sindromul ovarelor micropolichistice
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Ciclul menstrual neregulat renuntarea la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: