as vrea sa raman insarcinata!

Ma numesc Oana, am 20 de ani, dar am probleme cu menstruatia, si imi doresc enorm de mult sa raman insarcinata, am fost la un medic ginecolog ieri si mi-a prescris macmiror ovule, betadine ovule, si as vrea sa stiu daca mi-a aceste medicamente inseamna ca nu pot ramane insarcinata?? AS DORI SI EU CINEVA SA MA AJUTE si sa-mi spuna de ce nu am menstruatia regulata, si cum as putea sa mi-o reglez, ultima menstruatie am avut-o pe 2 februarie. si ce ar trebui sa fac sa raman insarcinata!! va rog si va multumesc!
6 comentarii

Ar fi foarte bine ca, în primul rând pentru reglarea mesntruaţiei, dar şi ca să creşteţi şansele unei sarcini, să faceţi un tratament homeopatic.
Medicamentele enumerate este foarte improbabil să regleze menstruaţia. Nu interferă cu sarcina.
Medicamentele enumerate este foarte improbabil să regleze menstruaţia. Nu interferă cu sarcina.

Multumesc pentru raspuns, dar imi puteti spune in ce consta acest tratament homeopatic, pentru ca imi doresc foarte mult un copilas, tin sa mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale, si nici nu am facut avort vreodata. multumesc

Tratamentul homeopatic reglează menstruaţia fără hormoni şi pune organismul în condiţii optime pentru sarcină. Câteva elemente introductive despre homeopatie, într-un limbaj accesibil, puteţi citi pe pagina mea, aici: http://www.doctordragomir.ro/homeopatie.htm
Succes !
Succes !

si pentru acest tratament trebuie sa-mi consult medicul ginecolog?? va multumesc pt raspuns!

Nu, tratamentul homeopatic este prescris de medicul homeopat.

Buna ziua, tin sa mentionez ca mi-a venit ciclul menstrual, acum ce credeti am vreo sansa sa raman insarcinata? si cate sanse de reusita as avea??? va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Ciclu peste anticonceptionale, test de sarcina negativ
- 4marvelon 28.. menstruatie oprita
- 5se poate sa fii ramas insarcinata?
- 4metroragie cu anexita cronica pe partea stanga
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 2clamydia si imi doresc un copil
- 7normal sau anormal?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 13Intarzierea ciclului menstrual.. ajutati-ma, va rog!
- 6dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi
- 6Menstruatie dupa 19 zile
- 1negii genitali si sarcina
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: