as vrea sa raman insarcinata!
Ma numesc Oana, am 20 de ani, dar am probleme cu menstruatia, si imi doresc enorm de mult sa raman insarcinata, am fost la un medic ginecolog ieri si mi-a prescris macmiror ovule, betadine ovule, si as vrea sa stiu daca mi-a aceste medicamente inseamna ca nu pot ramane insarcinata?? AS DORI SI EU CINEVA SA MA AJUTE si sa-mi spuna de ce nu am menstruatia regulata, si cum as putea sa mi-o reglez, ultima menstruatie am avut-o pe 2 februarie. si ce ar trebui sa fac sa raman insarcinata!! va rog si va multumesc!
6 comentarii
Ar fi foarte bine ca, în primul rând pentru reglarea mesntruaţiei, dar şi ca să creşteţi şansele unei sarcini, să faceţi un tratament homeopatic.
Medicamentele enumerate este foarte improbabil să regleze menstruaţia. Nu interferă cu sarcina.
Medicamentele enumerate este foarte improbabil să regleze menstruaţia. Nu interferă cu sarcina.
Multumesc pentru raspuns, dar imi puteti spune in ce consta acest tratament homeopatic, pentru ca imi doresc foarte mult un copilas, tin sa mentionez ca nu am luat niciodata anticonceptionale, si nici nu am facut avort vreodata. multumesc
Tratamentul homeopatic reglează menstruaţia fără hormoni şi pune organismul în condiţii optime pentru sarcină. Câteva elemente introductive despre homeopatie, într-un limbaj accesibil, puteţi citi pe pagina mea, aici: http://www.doctordragomir.ro/homeopatie.htm
Succes !
Succes !
si pentru acest tratament trebuie sa-mi consult medicul ginecolog?? va multumesc pt raspuns!
Nu, tratamentul homeopatic este prescris de medicul homeopat.
Buna ziua, tin sa mentionez ca mi-a venit ciclul menstrual, acum ce credeti am vreo sansa sa raman insarcinata? si cate sanse de reusita as avea??? va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3rujeola si pregatirea pentru o noua sarcina
- 5ciclul exact cand plec la mare.. cum sa-l intarzii sau sa vina mai repede?
- 115sunt sau nu gravida?
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 5intarzierea menstruatiei, nici simptome ca vine nu am
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 4postinor 2 urgent!
- 5am o problema?
- 9vreau sa fiu mamica
- 14Imi doresc sa raman insarcinata si am nevoie de sfaturi!
- 6mentruatii cam ciudate...un rasp va rog:(
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 18ciclu menstrual
- 10Oprirea mensturatie
- 5Alaptez si vrem al doilea copil...
- 5Concepere bebe
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 1verau să rămân însărcinată
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: