Dupa antibiotic, pot concepe un bebelus? e sanatos?
*am ramas insarcinata anul trecut si am pierdut sarcina la 10 sapt fara nici un simptom de dinainte..nicodata nu am avut probleme de sanatate:( am facut investigatii dupa si am aflat ca am mycoplasma/ureaplasma si o mica insufienta de progesteron (s-a vazut la o ecografiie in z 24 ca endometrul meu era de grosime 6 mm abia). S-a presupus ca de la toate astea adunate sau doar o simpla selectie naturala, am facut avort spontan. Acum mi s-a recomandat utrogestan vaginal 2 pe zi din z14 pana in z 24 a CM.
Am urmat 7 zile de tratament cu doxicilina pt ureaplasma si la control imi disparuse ureaplasma dar imi aparuse mycoplasma..cum, nu stiu!! Acum am fost iar pe tratament 10 zile cu ofloxacin pt mycoplasma l-am terminat.
Voiam sa va intreb si daca dupa acest tratament, daca nu mai am mycoplasma, pot sa ramana gravida din nou, desi abia am terminat tratamentul cu antibiotic? ma refer: nu afecteaza cu nimik un eventual embrion nou format, faptul ca abia am terminat tratamentul cu antibiotic cu 10 zile in urma??
sunt disperata, numai la asta ma gandesc zilnic..la un bebe!
a fost cea mai dura palma pe care viata mi-a dat-o cand am pierdut sarcina trecuta!
Am urmat 7 zile de tratament cu doxicilina pt ureaplasma si la control imi disparuse ureaplasma dar imi aparuse mycoplasma..cum, nu stiu!! Acum am fost iar pe tratament 10 zile cu ofloxacin pt mycoplasma l-am terminat.
Voiam sa va intreb si daca dupa acest tratament, daca nu mai am mycoplasma, pot sa ramana gravida din nou, desi abia am terminat tratamentul cu antibiotic? ma refer: nu afecteaza cu nimik un eventual embrion nou format, faptul ca abia am terminat tratamentul cu antibiotic cu 10 zile in urma??
sunt disperata, numai la asta ma gandesc zilnic..la un bebe!
a fost cea mai dura palma pe care viata mi-a dat-o cand am pierdut sarcina trecuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce sa facem pentru a avea un copil?
- 6hepatita C si sarcina
- 2Cum sa fac sa raman gravida?
- 3vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
- 14Ovare micropolichistice-urgent pentru domnul doctor
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 5Stil de viata si analize inainte de sarcina
- 5iritatie in zona genitala in urma unui tratament cu antibiotice
- 2Tratament antibiotic... ganglioni foarte mariti
- 0posibil sa fie o reactie adversa la antibiotic?
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 2as dori un baietel!
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 0antibiotic vs erectie
- 2vreau sa raman insarcinata
- 0Antidepresive cu antibiotice.
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina antibioticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: