ciclu neregulat dupa anticonceptionale
am luat anticonceptionale timp de 3 ani fara oprire. acum 5 luni am renuntat la ele si nu mai am ciclul regulat, adica imi vine din 2 in 2 luni. nu stiu ce sa fac pt ca vreau sa raman si insarcinata. va rog sa ma ajutati
4 comentarii
In primul rand, Ramona, mergi la ginecolog.
Anticonceptionalele le.ai luat sub indrumarea medicului ? Una dintre neplacerile anticonceptionalelor sunt acestea, dereglarea ciclului menstrual. Cred ca un medic ginecoog te poate ajuta in problema ta.
Referitor la faptul ca vrei sa ramai insarcinata, iti planifici momentul ? O faci dupa un calendar de fertilitate ?
Daca nu, atunci fa-o simplu, "ce-o fi o fi". Si parintii mei au facut la fel, dupa o problema cat de cat similara a mamei - nu ramanea insarcinata.
Anticonceptionalele le.ai luat sub indrumarea medicului ? Una dintre neplacerile anticonceptionalelor sunt acestea, dereglarea ciclului menstrual. Cred ca un medic ginecoog te poate ajuta in problema ta.
Referitor la faptul ca vrei sa ramai insarcinata, iti planifici momentul ? O faci dupa un calendar de fertilitate ?
Daca nu, atunci fa-o simplu, "ce-o fi o fi". Si parintii mei au facut la fel, dupa o problema cat de cat similara a mamei - nu ramanea insarcinata.
Anticonceptionalele le-am luat sub indrumarea medicului ginecolg.
Eu acum daca am ciclul neregulat nu stiu cand sunt in perioada fertila. nu stiu cum sa calculez..Daca poti sa ma ajuti.
Multumesc!
Eu acum daca am ciclul neregulat nu stiu cand sunt in perioada fertila. nu stiu cum sa calculez..Daca poti sa ma ajuti.
Multumesc!
Daca ai ciclul neregulat, nu sunt sigura ca functioneaza. Eu ma uit peste calendarul de fertilitate, il gasesti cu o simlpa cautare ["calendar de fertilitate" cauta, eu folosesc primul site mereu], dar cel mai bun este cel pe care il stabilesti impreuna cu medicul de planificare familiala sau ginecologul tau.
Incearca, desi ciclul nu este regulat, sa vezi care sunt zilele fertile intre ultima perioada a menstuatiei, numarul de zile dintre ultimele doua menstre si numarul zilelor.
Sper sa te ajute asta. Alta solutie nu vad.
Mult noroc iti doresc !
Incearca, desi ciclul nu este regulat, sa vezi care sunt zilele fertile intre ultima perioada a menstuatiei, numarul de zile dintre ultimele doua menstre si numarul zilelor.
Sper sa te ajute asta. Alta solutie nu vad.
Mult noroc iti doresc !
Ma poti ajute te rog si pe mine??.. Sunt foarte ingrijorata nu mi-a venit ciclul de 2 saptamani. trebuia sa imi vina in data de 9. In data de 9 am avut relati sexuale cu prietenul meu, el nu a lasat in mine..dar sunt ff injrigorata. Imi poti spune si mie ce sa fac???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3control pt anticonceptionale?
- 0informatii despre anticonceptionale
- 3contraceptive sau nu? heeelp!!!
- 2anticonceptionale.aproape sex neprotejat
- 5intarzie menstruatia, inainte imi venea cu 2 zile inainte
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 4va rog sa ma ajutati
- 4efectele adverse ale anticonceptionalelor
- 5ne dorim f mult un copilas
- 9NE DORIM FOARTE MULT UN COPIL
- 0Modificare menstruatie - cauza
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 3sarcina si problemele ei
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 9Revenirea menstruatiei dupa 5 zile de la terminarea acesteia
- 4Anticoncepționale
- 0Ciclul menstrual neregulat, dereglari hormonale
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina dereglarea menstruatiei anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: