de ce nu ramin insarcinata
buna seara ma numesc Daniela am 28 de ani si de 2 luni incerc sa ramin insarcinata dar nimic e vreo problema ar trebui sa imi fac griji? am uitat sa va spun ca am luat logest timp de doi ani am stat 3 luni fara sa mai iau pastile si de doua incercam sa facem un bebe si nimic ciclu este regulat am facut ecograf si mi_ sa spus ca e totul ok nu stiu ce se intimpla va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.. va multumesc.
4 comentarii
Daca cu tine totul este ok trebuie ca sotul tau sa faca o spermograma.dar mai tarziu, pe la sfarsitul anului.pana atunci mai incercati.
nu am inteles de ce la sfirsitul anului sa faca o spermograma sotu va multumesc pentru raspuns o zi buna
Pentru ca daca ai luat timp de doi ani contraceptiv si doar de cateva luni ai intrerupt trebuie sa mai ai rabdare si sa mai incerci...dar bineinteles ca poate sotul sa faca si acum spermograma.de multe ori barbatii, pusi sa faca acesta analiza, se cam codesc, cam dau inapoi.spun sa mai astepti putin poate ca e inutil sa-l mai necajesti si pe el.
va multumesc frumos pentru raspuns mai incercam si cu ajutorul lui D-zeu poate reusim sa avem un bebe o zi buna va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Preconceptia si analize medicale specifice
- 3dupa ce m-am tratat de sifilis, as vrea sa am un copil
- 10Cum pot ramane insarcinata?
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 6vreau un bebe.
- 2mai vreau un bebe - favorizare conceptie
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 3infectia cu ureaplasma duce la infertilitate?
- 5vreau un bebe, in prezent iau tratament pt atacul de panica
- 3vreau un bebe
- 15vreau un bebe
- 5pot avea un copil si sau face stimulari hormonale?
- 10imi doresc mult un copil
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
- 3Sarcina si chisturile.. Imi doresc bebe
- 3sarcina si problemele ei
- 1sterilet scos si nu reusesc sa raman insarcinata
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: