Sfat pentru a ramane insarcinata

06-02-2012
mymyionela
Nu este medic/terapeut
mymyionela
buna am varsta de 21 de ani sunt casatorita si apropo din luna octombrie incercam sa facem un bebe dar pana acm nimik mam mirat cm de nu am ramas si am fost la un control ginekolog de 3 saptamani a zis k sunt fff sanatoasa nu am nimika iam expllikat dansei tot si a zis k in caz de nu osa raman pana in augst sa-mi dea cv vitamine dar eu nu leas vrea deoarrece nu vreau sa ma ingrass k kam sunt putin plintza va rog sa-mi dati un sfat va rog din suflet apropo tin sa precizez k eu sant geamana/frate/sora va mltumesc
5 comentarii
0
06-02-2012, ora 11:01
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Buna ziua,
Daca aveti menstruatii regulate puteti sa faceti in ziua a 13-16 cate un test de ovulatie sa vedeti daca se produce aceasta. Z a 13 ziind calculata in functie de prima zi de sangerare. In dimineata cand testul este pozitiv va culcati seara cu sotul neprotejat si la fel in urmatoarele zile.
NB: testele de ovulatie sunt ieftine si se pot cumpara de la farmacie.
Ar fi bine sa luati in perioada asta ac folic 5 mg/1 tb zi. Nu va faceti griji, nu va ingrasa!
0
06-02-2012, ora 17:15
mymyionela
Nu este medic/terapeut
mymyionela
VA MULTMESC FRUMOS DE SFAT DA EU AS PTEA AVEA GEMENI DACA MAMA MEA A AVUT ASA MA TOT GANDESC?
0
22-04-2012, ora 05:47
mymyionela
Nu este medic/terapeut
mymyionela
Buna umtimadata eram la ciclu pe 6 martie mentionez k am regulat cicklu luna asta nu eram ink din data de 6 martie si am facut test de sarcina de 2 ORI si era negativ oare ce poate fi deja a trecut multe zile si nu a venit astept rasp tare miar fi placut sa fie testu pozitiv astept pareri leam facut seara testele
0
24-06-2013, ora 15:52
terapeut si nutritionist. Spanu
Identitate neconfirmată
terapeut si nutritionist. Spanu
Buna ziua
Mai intai vreau sa va intreb daca sunteti stresata?
Majoritatea cazurilor avute au provenit de la stres. Pe langa reducerea stresului va recomand o dieta sanatoasa calculata necesarului caloric zilnic. Iar din punct de vedere a vitaminelor nu le luati daca nu aveti aceste lipsuri. Va recomand multa plimbare si relaxare. Nu fumat..
0
28-01-2019, ora 15:38
Iasmina1103
Nu este medic/terapeut
Iasmina1103
Buna fetelor, am și eu o problema, vreau un bebe si nu iese, am cm ne regulat, adica daca iau pastile imi vine daca nu nu, iar lua asta in 7 ianuarie am avut cm 5 zile si pe data de 19 și 20 ianuarie mi-am facut teste de ovulatie și au ieșit pozitive, pe 21 mi-am facut altul și a ieșit negativ, specific ca pe 19 și 20 am facut sex neprotejat.oare pot ramane insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •