Stare de rau permanenta
Buna seara, in urma uni incident am ajuns la medic care mi-a prescris antibiotic dar mi-a recomandat si o injectie antitetanus pentru ca aveam o rana
La scurt timp au inceput o serie de simptome pe care nu le am avut niciodata…slabiciune generala, oboseala la cel mai mic efort, dureri articulare la picioare, dureri de spate, intepaturi rinichi….intepaturi in piept, batai puternice ale inimii, dureri de cap in tample si zona cefei, ameteli, gura uscata, transpiratii, fac tensiune pana la 14-15 uneori, agitatie, neliniste
Egk bun, analize de sange bune, doar o infectie urinara cu ecoli, analize glanda bune, am purtat holter 24 ore totul ok dar eu continui sa ma simt rau si inima sa mi-o ia razna si ma tine ceva in piept, sa fie o reactie adversa ? Deja sunt 2 luni de cand ma simt asa zilnic…ce alte analize as putea sa fac ?
La scurt timp au inceput o serie de simptome pe care nu le am avut niciodata…slabiciune generala, oboseala la cel mai mic efort, dureri articulare la picioare, dureri de spate, intepaturi rinichi….intepaturi in piept, batai puternice ale inimii, dureri de cap in tample si zona cefei, ameteli, gura uscata, transpiratii, fac tensiune pana la 14-15 uneori, agitatie, neliniste
Egk bun, analize de sange bune, doar o infectie urinara cu ecoli, analize glanda bune, am purtat holter 24 ore totul ok dar eu continui sa ma simt rau si inima sa mi-o ia razna si ma tine ceva in piept, sa fie o reactie adversa ? Deja sunt 2 luni de cand ma simt asa zilnic…ce alte analize as putea sa fac ?
3 comentarii
Posibil sa se fi declansat o anxietate. In lipsa unui diagnostic fizic pot fi somatizari de anxietate.
la scurt timp. ar fi util sa spuneti cam ce inseamna asta pt dv...ore, zile
La 4-5 zile au inceput simptome pe care nu le am mai avut pana acum…
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare de rău
- 3Dupa ce mananc mi se face rau
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 3analize ok, stare generala proasta
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 0Stare generala de rau
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 2Stare generala de rau. Nu am medic de familie
- 2ma simt foarte rau
- 0stare generala foarte rea
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 0dureri si presiune in cap, stare proasta fizica si mentala
- 6senzatie ciudata dupa ce mananc sau beau ceva
- 4Stare de rau permanenta
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 0Stare de rău generala
- 2Stare brusca de rau
- 5Stari de rau, fara diagnostic
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: