imi vine rau in autobuz
buna ziua! sunt baiat 23 ani si curand voi lucra probabil la o anume firma care stiu ca e cam departe dar imi este frica sa nu imi vina rau in autocar pana acolo. ieri am fost in oras cu firobuzul si usor usor m-au luat caldurile (am stat in fata), simteam un nod in gat si m-am dat jos dupa exact 20 de minute. daca stateam mai mult imi venea sa vomit, etc, si as fi resimtit starea multa vreme dupa ce ma dadeam jos.
1. ce medicamente sa iau sa nu imi mai vina rau?
2. daca voi merge zilnic cu el, ma voi obisnui?
3. e vreo diferenta intre autobuzele din oras si autocarele care transporta oameni la lucru in ce priveste treaba asta?
multumesc frumos!
1. ce medicamente sa iau sa nu imi mai vina rau?
2. daca voi merge zilnic cu el, ma voi obisnui?
3. e vreo diferenta intre autobuzele din oras si autocarele care transporta oameni la lucru in ce priveste treaba asta?
multumesc frumos!
2 comentarii
Buna ziua !
Simptomele pe care le aveti in contextul deplasarii cu un mijloc de transport ar putea fi cel putin ameliorate printr-un tratament homeopat. Medicamentele homeopate sunt medicamente naturale individualizate care pot fi prescrise, in urma unei consultatii speciale, de catre un medic cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Simptomele pe care le aveti in contextul deplasarii cu un mijloc de transport ar putea fi cel putin ameliorate printr-un tratament homeopat. Medicamentele homeopate sunt medicamente naturale individualizate care pot fi prescrise, in urma unei consultatii speciale, de catre un medic cu competenta in homeopatie.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare de rau generala
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 3Stare de rau in tot corpul
- 2ma simt foarte rau
- 0stare generala foarte rea
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 3cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 1Stare generala rea
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 4Stare de rau permanenta
- 5Ce-as putea avea?
- 0prima pastiluta YAZ si ma simt foarte rau
- 5Stare generala de rau de vreo 2 luni
- 0Stare de rău generala
- 2Stare brusca de rau
- 2Ajutor! Mă simt foarte rau nu stiu ce sa mai fac !
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: