Stare brusca de rau

Nu stiu de la ce brusc ma ia cu stare generala de rău greata, stare de a varsă, nevoia de a ieși cu scaunul și aseară m
A început sa îmi tremure picioarele nu reușeam sa le controlez. Oare de la ce poate fi? Si la ce medic ar trebui sa merg?
A început sa îmi tremure picioarele nu reușeam sa le controlez. Oare de la ce poate fi? Si la ce medic ar trebui sa merg?
2 comentarii

Buna ziua,
Mergeți la medicul de familie si efectuați un set complex de analize. Dacă organic nu se constată nicio problema, atunci apelați la un psiholog clinician. Este posibil să suferiti de anxietate.
Mergeți la medicul de familie si efectuați un set complex de analize. Dacă organic nu se constată nicio problema, atunci apelați la un psiholog clinician. Este posibil să suferiti de anxietate.

Multumesc. Ieri am facut un set uzual de analize. Sa vad acuma rezultatul...am mai avut episoade de genul. Mi a dat doamna doctor și ceva pastile din plante pentru liniște am fost un pic mai agitata vreo 2 zile înainte de a-mi fi rău.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare de rau generala
- 3ceva foarte ciudat
- 1Transpiratii si senzatie de rau!
- 3ameteala, tulburari de vedere si stare de rau
- 3Stare de rau in tot corpul
- 2Stare generala de rau. Nu am medic de familie
- 1Stare de rau generala
- 2stare generala de rau
- 2cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 2Stare de rau progresiva
- 0Dureri la nivelul intregului corp
- 4Stare de rau permanenta
- 0Stare de rau
- 1Stare de rau generala
- 0Stare de rău generala
- 4Stare generala de rau continuu
- 1Stare Generala de rau
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: