analize ok, stare generala proasta

06-01-2008
carola
Nu este medic/terapeut
carola
in urma cu o luma mi-am facut o serie de analize, hematologie, biochimie, imunologie T4, TSH, T3, examen complet urina, EKG(in urma unui "atac de panica"asa spun toti medicii la care am fost)toate analizele au iesit in limitele normale spunand ca acestea sunt analizele unui om sanatos.Insa eu ma simt rau.Maxilarele mi se inclesteaza, limba, si de la o ora la alta ma simt rau.Am ajuns sa nu mai pot dormi noaptea gandindu-ma ca e ceva grav.Mi-am facut chiar si o tomografie(rezultatul i-l voi sti azi).Chiar ar putea fi atac de panica?Starea s-a agravat in urma cu o saptamana
3 comentarii
0
09-01-2008, ora 00:00
Dr.S
Nu este medic/terapeut
Dr.S
Draga edinna, intrebarea mea este:cine ti-a recomandat toate aceste analize?sau le-ai facut din proprie initiativa?iti inteleg ingrijorarea pentru ca daca intr-adevar este vorba de un atac de panica, este foarte suparator.cred ca ai deja rezultatul CT-ului, daca este normal si daca si calcemia este normala (desi ma indoiesc ca asta ar fi cauza) iti recomand sa consulti un psihiatru sau psiholog.Curaj, exista prea multe idei preconcepute care trebuie desfiintate.
0
09-01-2008, ora 00:00
Dr.S
Nu este medic/terapeut
Dr.S
M-am simti datoare sa revin.un medic homeopat te-ar putea ajuta foarte mult!
0
03-03-2008, ora 00:00
sandor
Nu este medic/terapeut
sandor
Cine stie daca supozitoarele imuno max recomandate de Dr. Ciuhrii ajuta in adenomul de prostata?S-a tratat cineva cu rezultate bune?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: