analize ok, stare generala proasta
in urma cu o luma mi-am facut o serie de analize, hematologie, biochimie, imunologie T4, TSH, T3, examen complet urina, EKG(in urma unui "atac de panica"asa spun toti medicii la care am fost)toate analizele au iesit in limitele normale spunand ca acestea sunt analizele unui om sanatos.Insa eu ma simt rau.Maxilarele mi se inclesteaza, limba, si de la o ora la alta ma simt rau.Am ajuns sa nu mai pot dormi noaptea gandindu-ma ca e ceva grav.Mi-am facut chiar si o tomografie(rezultatul i-l voi sti azi).Chiar ar putea fi atac de panica?Starea s-a agravat in urma cu o saptamana
3 comentarii
Draga edinna, intrebarea mea este:cine ti-a recomandat toate aceste analize?sau le-ai facut din proprie initiativa?iti inteleg ingrijorarea pentru ca daca intr-adevar este vorba de un atac de panica, este foarte suparator.cred ca ai deja rezultatul CT-ului, daca este normal si daca si calcemia este normala (desi ma indoiesc ca asta ar fi cauza) iti recomand sa consulti un psihiatru sau psiholog.Curaj, exista prea multe idei preconcepute care trebuie desfiintate.
M-am simti datoare sa revin.un medic homeopat te-ar putea ajuta foarte mult!
Cine stie daca supozitoarele imuno max recomandate de Dr. Ciuhrii ajuta in adenomul de prostata?S-a tratat cineva cu rezultate bune?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare de rău
- 3ceva foarte ciudat
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 2Toti imi spun ca sunt bine, dar eu ma simt din ce in ce mai rau
- 0Stare generala de rau
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 2ma simt foarte rau
- 0stare generala foarte rea
- 1Stare generala rea
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 6senzatie ciudata dupa ce mananc sau beau ceva
- 0Am oprit anticonceptionalele si ma simt foarte rau
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 2Stare brusca de rau
- 5Stari de rau, fara diagnostic
- 0Probleme cu vitaminele?
- 3Stare de rau permanenta
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: