Stare de rau generala

05-05-2009
Tangerine88
Nu este medic/terapeut
Tangerine88
Daca ar putea cineva sa ma ajute cu un sfat orice! De o vreme incoace ma trezesc dimineata cu o stare foarte ciudata si ma tine toata ziua! O ameteala parca din ceafa, daca stau cu ochii inchisi nemiscata parca tremur si nu pot sa mi mentin echilibrul, dar in reprize mici! Mainile imi tremura constant si ma simt obosita si foarte slabita!
4 comentarii
0
06-05-2009, ora 19:07
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Fa-ti analizele si hormonii tiroidieni.
0
07-05-2009, ora 12:58
Tangerine88
Nu este medic/terapeut
Tangerine88
Daca ati fi draguta sa imi spuneti si ce fel de analize sa mi fac, precizez ca am doar 19 ani! Multumesc
0
07-05-2009, ora 20:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi la medicul de familie, oricum iti trebuie trimitere; el iti va recomanda in mod sigur o hemoleucograma, calcemia, glicemia, Mg, probele hepatice etc..Numai bine!
0
15-05-2009, ora 20:00
Tangerine88
Nu este medic/terapeut
Tangerine88
Sunt studenta si sunt departe de casa, mai ales medicul de familie la care nu am mai fost de 3 4 ani, un medic de familie total dezinteresat! AM fost si mi-am facut o hemoleucograma completa la un lab.individual si toate valorile mi-au iesit normale! Nu inteleg, se poate sa nu apara nimic si totusi sa am ceva in organism, sau sa mi fac si alte analize mai concrete? Va rog tare mult ajutati-ma! SA imi fac o dozare THS?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: