cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
buna ziua, cand imi este foame si de exemplu mananc dar mananc mai putin sau mancare neconsistenta, dupa o ora tot simt foame si mie rau de numai pot ma doare stomacul ma doare capul de inebunesc cand respir ma doare in piept unpic si ma dor si maselele, si simt ca trebuie sa mananc neaparat si sa ma asez putin nu inteleg de ce, ati mai auzit de asa ceva ??
2 comentarii
Am auzit altele si mai si.
Pare sa ai probleme digestive. Ori ai o hiperaciditate, ori probleme de la colecist (care poate varsa bila si in stomac, nu numai in duoden, unde e normal), ori o gastrita data de bacteria Helicobacter Pylori, etc.
Deci, trebuie sa te duci la gastroenterolog sa-ti spuna ce sa faci, in urma unui consult direct. De la distanta pot fi multe sau nici una din cele banuite.
Ti-ar trebui, cel putin, analize de rutina din sange, ecografie abdomen superior, tot din sange, depistare Helicobacter, glicemia, lipaze.
Sanatate!
Pare sa ai probleme digestive. Ori ai o hiperaciditate, ori probleme de la colecist (care poate varsa bila si in stomac, nu numai in duoden, unde e normal), ori o gastrita data de bacteria Helicobacter Pylori, etc.
Deci, trebuie sa te duci la gastroenterolog sa-ti spuna ce sa faci, in urma unui consult direct. De la distanta pot fi multe sau nici una din cele banuite.
Ti-ar trebui, cel putin, analize de rutina din sange, ecografie abdomen superior, tot din sange, depistare Helicobacter, glicemia, lipaze.
Sanatate!
Dupa ce faceti analizele acestea, va sugerez sa stati de vorba cu un psiholog.
Posibil sa aveti o depresie anxioasa care se manifesta mai mult prin somatizari.
Faptul ca aveti probleme cu somnul este de la depresie.
Restul de la anxietate.
Documentati-va depre depresie si anxietate pe net.
Posibil sa aveti o depresie anxioasa care se manifesta mai mult prin somatizari.
Faptul ca aveti probleme cu somnul este de la depresie.
Restul de la anxietate.
Documentati-va depre depresie si anxietate pe net.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 12Probleme ginecologice?
- 6Refuza mancarea si laptele
- 0Nu vrea sa manance...
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 3stare de voma persistenta si lipsa poftei de mancare
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 2ma simt foarte rau
- 0stare generala foarte rea
- 0fibroza difuza moderata fara leziuni active.modificare de tip bronsitic acut
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 0Dureri la nivelul intregului corp
- 1Stare de rau, tot felul de simptome
- 0Stare de rău generala
- 2Ajutor! Mă simt foarte rau nu stiu ce sa mai fac !
- 0Întrebare - balonare excesiva, lipsa poftei de mancare, chist ovarian
Mai multe informații despre: Lipsa poftei de mancare starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: