Stare generala de rau de vreo 2 luni
Buna ziua oameni buni de vreo 2 luni ma confrunt cu o stare generala de rau permanenta, am ameteli stare de greata oboseala lipsa poftei de mancare scaderi in greutate(nu mult) simt un nod in gat permanent, palmele si picioarele imi transpira excesiv chiar daca e frig afara. Am facut un tomograf total si nu prea a iesit cine stie ce in el (niste ganglioni laterocervicali inflamati, unul submandibular etc), un ficat marit (190 mm) lobul drept structura omogena, am facut mai multe analize la sange hemoleucograma e ok tsh ok transaminazele sunt ok, la rmn angio cerebral mia iesit o sinuzita etomoidala stanga, dar nimic ce ar putea cauza simptomele mele, va rog sa imi spuneti si mie de la ce ar mai putea fi si ce investigatii sa mai fac. Multumesc.
5 comentarii
Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
Am facut sunt depresiv/anxios 100%, plus de asta sunt si foarte ipohondru am o fobie de cancer uluitoare, si ce e drept nu prea am incredere in medici.
Bună ziua,
Daca in urma investigațiilor medicale nu a iesit nimic in neregula pe plan organic, înseamnă ca la baza cauzele sunt psihice. Ținând cont că aveti deja simptome organice (stările de rau) ar fi indicat sa efectuați o evaluare psihiatrica si una psihologica. Este posibil să aveți nevoie de medicatie. Urmați sedinte de consiliere psihologică pentru a învăța să gestionati mai bine situațiile din viata dvs.
Daca in urma investigațiilor medicale nu a iesit nimic in neregula pe plan organic, înseamnă ca la baza cauzele sunt psihice. Ținând cont că aveti deja simptome organice (stările de rau) ar fi indicat sa efectuați o evaluare psihiatrica si una psihologica. Este posibil să aveți nevoie de medicatie. Urmați sedinte de consiliere psihologică pentru a învăța să gestionati mai bine situațiile din viata dvs.
Buna. Un control la inima (EkG, ecografie cardiaca tensiunea ), radiografie toracică și de plămânii și la glanda tiroida ai făcut ? Dacă și astea sunt bune trebuie un consult psihiatru. Oricum așa fac uni doctori dacă nu găsesc nimic te trimit la psihiatrie.Vezi ce sunt cu ganglioni aceia și cu sinuzita.Analize Calciu total și ionic, magneziu, potasiu, sodiu, creatinina, glicemia, tsh, t4, fier,.Dute și la alt laborator.Mergi la medicul de familie și spune-i toate simptomele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stare de rău
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 4stari de voma de cateva luni la fiecare ora din zi
- 4Stari de rau la ovulatie?
- 3Stare de rau in tot corpul
- 1Stare de rau generala
- 2stare generala de rau
- 2ma simt foarte rau
- 3cand nu prea mananc imi este rau de nu mai pot
- 4Friguri, tremur, ameteli si fara vlaga
- 6senzatie ciudata dupa ce mananc sau beau ceva