Stare generala de rau de vreo 2 luni

27-01-2020
Costin94
Nu este medic/terapeut
Costin94
Buna ziua oameni buni de vreo 2 luni ma confrunt cu o stare generala de rau permanenta, am ameteli stare de greata oboseala lipsa poftei de mancare scaderi in greutate(nu mult) simt un nod in gat permanent, palmele si picioarele imi transpira excesiv chiar daca e frig afara. Am facut un tomograf total si nu prea a iesit cine stie ce in el (niste ganglioni laterocervicali inflamati, unul submandibular etc), un ficat marit (190 mm) lobul drept structura omogena, am facut mai multe analize la sange hemoleucograma e ok tsh ok transaminazele sunt ok, la rmn angio cerebral mia iesit o sinuzita etomoidala stanga, dar nimic ce ar putea cauza simptomele mele, va rog sa imi spuneti si mie de la ce ar mai putea fi si ce investigatii sa mai fac. Multumesc.
5 comentarii
2
27-01-2020, ora 18:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pot fi somatizari de anxietate. Faceti orientativ un test de anxietate pe net.
0
27-01-2020, ora 22:58
Costin94
Nu este medic/terapeut
Costin94
Am facut sunt depresiv/anxios 100%, plus de asta sunt si foarte ipohondru am o fobie de cancer uluitoare, si ce e drept nu prea am incredere in medici.
0
29-01-2020, ora 09:13
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Bună ziua,

Daca in urma investigațiilor medicale nu a iesit nimic in neregula pe plan organic, înseamnă ca la baza cauzele sunt psihice. Ținând cont că aveti deja simptome organice (stările de rau) ar fi indicat sa efectuați o evaluare psihiatrica si una psihologica. Este posibil să aveți nevoie de medicatie. Urmați sedinte de consiliere psihologică pentru a învăța să gestionati mai bine situațiile din viata dvs.
0
29-01-2020, ora 16:13
Costin94
Nu este medic/terapeut
Costin94
Sunt si pe plan organic destule probleme.
0
04-02-2020, ora 15:45
elenaef
Nu este medic/terapeut
elenaef
Buna. Un control la inima (EkG, ecografie cardiaca tensiunea ), radiografie toracică și de plămânii și la glanda tiroida ai făcut ? Dacă și astea sunt bune trebuie un consult psihiatru. Oricum așa fac uni doctori dacă nu găsesc nimic te trimit la psihiatrie.Vezi ce sunt cu ganglioni aceia și cu sinuzita.Analize Calciu total și ionic, magneziu, potasiu, sodiu, creatinina, glicemia, tsh, t4, fier,.Dute și la alt laborator.Mergi la medicul de familie și spune-i toate simptomele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: