stare generala de rau

Buna seara!Am 29 ani, 100 kg, 1.88 inaltime si sunt fumator si consum 2-3 cafele zilnic.De vreo 2-3 zile pot spune ca am o stare generala de rau care se manifesta astfel:
-am un disconfort in capul pieptului(un nod, o apasare), ma tine partea dreapta a capului si simt o apasare pe frunte(am sinuzita si deviatie sept), simt ca am un nod in gat si am o stare generala de rau care se accentueaza mai ales la lasarea serii..acum 2 ani am facut atac de panica si la lasarea serii ma simteam rau.sa fie oare iar atac de panica??? ce sfaturi imi dati?? TA buna, glicemie 80, ekg ok...deci???? va rog ajutati-ma!!ma ingrijoreaza nodul din piept foarte rau plus celelalte..multumesc
-am un disconfort in capul pieptului(un nod, o apasare), ma tine partea dreapta a capului si simt o apasare pe frunte(am sinuzita si deviatie sept), simt ca am un nod in gat si am o stare generala de rau care se accentueaza mai ales la lasarea serii..acum 2 ani am facut atac de panica si la lasarea serii ma simteam rau.sa fie oare iar atac de panica??? ce sfaturi imi dati?? TA buna, glicemie 80, ekg ok...deci???? va rog ajutati-ma!!ma ingrijoreaza nodul din piept foarte rau plus celelalte..multumesc
1 comentarii

posibil sa fie ceva pe sistem neros cu apasarea si nodul. cand ai sinuzita simti apasare sau o durere ca o presiune a capului gata sa explodeze si de cele mai multe ori se agraveaza cand te apleci. acum depinde de sinuzita. nodul in piept si in gat stiu ca poate fii pe sistem nervos fiindca am si eu un caz in familie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ma simt tare rau
- 3Dupa ce mananc mi se face rau
- 4analize bune, stare fizica proasta, va rog sa ma ajutati
- 3Stare de rau in tot corpul
- 4ameteli, stare de rau, epuizare,
- 1Stare de rau generala
- 2Stari generale de rau.
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 2ma simt foarte rau
- 0stare generala foarte rea
- 1Stare generala rea
- 9stari de rau, respiratie rece, dureri in ceafa insotite de stari de lesin, balonare.
- 3Infectie la o masea, antibiotic si stare de rau
- 0Dureri la nivelul intregului corp
- 15Mi-e rau, noaptea in somn. Mi-a fost si ziua dar noaptea ma sperie.
- 5Stare generala de rau de vreo 2 luni
- 4Stare generala de rau continuu
Mai multe informații despre: starea de rau
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: