stafilococc aureus si cosurile
De la virsta de 13 ani au inceput sa-mi apara cosuri si intr-un scurt timp s-au extins pe miini, pe spate si pe piept. Acum jumatate de an, in urma unor analize s-a constatat k am stafilococc aureus si mi s-a dat o lista cu antibioticele la care bacteria este sensibila.Am urmat un preparat cu antibiotice care se aplica pe piele si m-a ajutat foarte bine insa p-u putin timp.Apoi, am urmat 10 zile pastile cu antibioticele la care am cea mai mare sensibilitate insa fara nici un rezultat.
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
inainte de menstruatie imi apar mai multe cosuri si destul de mari ceea ce presupun k inseamna k am si probleme la nivel hormonal.
Cum as putea sa ma vindec?Cit timp trebuie sa urmez antibiotice ca sa ucid bacteria?
1 comentarii
Mergi la un control la endocrinolog si vezi ce parere are.Sunt si alte tratamente pentru stafilococia cronica si extinsa, nu numai antibiotice.Nu lua antibiotice pe termen lung, caci iti apar alte probleme.Sa ne scrii ce parere are endocrinologul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acnee dureroasa si purulenta
- 4Stafilococ auriu si sarcina
- 3cosuri pe fata si pe spate...
- 16acnee
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 3candida sau stafilococ auriu?
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 7Cosuri pe fese
- 3Cosuri pe sani!