dureri ingrozitoare de sani

28-11-2009
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
Buna ziua,
iau anticonceptionale de mai bine de 6 luni. Am inceput sa le iau la recomandarea unui medic dermatolog, pentru tratarea unei acnei care m-a urmarit mult timp. Din a doua luna de tratament, mi-am simtit sanii foarte tensionati, pana cand au inceput sa ma doara ingrozitor. Am ajuns in situatia ca nu pot dormi pe burta, iar daca stau mai mult intr-o pozitie si mi-o schimb, datorita miscarii, incep iar sa ma doara, si ma trezesc noaptea din somn din cauza durerii. Nu stiu ce sa fac. Am schimbat pastilele de nenumarate ori: am inceput cu melleva35, apoi am luat yasmine, si acum iau diane35. insa nici o diferenta. Durerea persista cu exceptia perioadei de pauza (7 zile ) si perioada de menstruatie. Am fost la un consult ginecologic, si mi-au dat o crema" progesterol ", insa durerea persista( nu atat de tare, insa nu pot spune ca ma simt confortabil.) De doua luni am si prieten, si nu mi-as dori sa le intrerup, insa daca nu am alta varianta, cred ca o sa apelez la solutia asta. Va rog sa ma sfatuiti.
Multumesc.
4 comentarii
0
28-11-2009, ora 21:53
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Medicul dermatolog nu v-a recomandat analize medicale specifice nainte să vă recomande acele anticoncepţionale?
0
29-11-2009, ora 18:20
andreea2008
Nu este medic/terapeut
andreea2008
Nu. Insa dupa trei luni de tratament, am fost la un ginecolog, si in zadar.
Sustin ca am tinut tratamentul 3 luni, deoarece anticonceptionalele au tot felul de efecte secundare in aceasta perioada, si am considerat ca ar fi normala durerea, insa aceasta nu a mai disparut.
Totusi ce as putea face? Exista pilule pentru asa ceva? le consider mai comode si elegante decat un unguent cu efect partial.
Va rog sa ma sfatuiti.
0
01-12-2009, ora 02:17
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sărut mâna,

Există un produs natural care v-ar putea ajuta, este excelent pentru problemele dvs.; tratează inclusiv mastodinia şi acneea prin restabilire şi reglare endocrină (durere de sâni). Consultaţi un medic fitoterapeut, care să vă poată recomanda produsul Donavital, dar să vă şi explice acţiunea lui terapeutică şi principalele indicaţii (documentaţi-vă şi dvs.; căutaţi pe google).
Din păcate mastodinia este un efect advers al majorităţii anticoncepţionalelor. Singura soluţie (din punctul meu de vedere) ar fi încetarea administrării contraceptivului Diane35. Consultaţi-vă cu medicul!

Toate cele bune ;)

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
01-12-2009, ora 17:22
catalinachirita
Nu este medic/terapeut
catalinachirita
Toate anticonceptionalele au reactii adverse de tipul durerilor de san sau de ovare pentru ca intrerup un flux natural de hormoni care se grupeaza anormal in organele de reproducere cauzand dureri. Chiar si cele luate in timpul alaptarii care se considera a fi cele mai slabe si datorita faptului ca o actiune contraceptiva o are insasi alaptarea, contraceptivele Cerazette, dau dureri ingrozitoare de sani insotite de aparitia nodulilor. Medicul mi-a recomandat un contraceptiv local care daca este folosit cum trebuie, asigura o protectie foarte buna. Se numeste Pharmatex si este sub forma de ovule sau crema. Totodata incearca sa eviti contactul sexual in zilele fertile: 11-15 calculat din prima zi a ciclului, ziua cea mai fertila fiind ziua 14 pentru tine, iar spermatozoizii pot trai intre 1 si 5 zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tipuri de contraceptive combinate disponibile in Romania
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •