Unde pot sa gasesc in tara PLEXION, pt tratamentul acneei??
Cine ma poate ajuta sa-mi procur PLEXION ? este un medicament produs in Canada, comercializat si in SUA, dar care nu se gaseste la farmaciile de la noi din tara. l-am folosit acum 2 ani in tratamentul acneei si pt mine a avut efecte miraculoase, problema e ca nu mai am de unde sa-l procur(inclusiv din SUA mi-i l-a trimis cineva, dar nu a ajuns pachetul). de aproximativ 2 luni am din nou probleme cu acneea si sunt disperata sa pot folosi din nou acest medicament. va rog sa ma ajutati cu informatii, daca stie cineva ceva in legatura cu el. va multumesc.
2 comentarii
pentru tratamentul DEFINITIV al acneei informaza-te despre tratamentele Julitte Armand, vei gasi toate datele necesare pe site-ul lor;
Tot acolo gasesti si date de contact din toata tara.
Din ce oras esti?
Tot acolo gasesti si date de contact din toata tara.
Din ce oras esti?
Sunt din cluj. Chiar m-ar interesa un astfel de tratament. O sa ma interesez si pe site, ce as putea gasi. Nu am avut probleme timp de 2 ani, dar din cauza aparitiei unui chist ovarian m-am dereglat hormonal si una dintre consecinte este reaparitia acneei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tratament acnee rozacee... e eficient?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 5am 26 ani si am ten cu puncte albe si negre
- 12acnee de vreo 5 ani
- 64acneea dispare vreodata?
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 13Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
- 4Tot despre acnee...
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 4acnee de toate felurile
- 3Acneea - Cum se foloseste mai bine Clearogen?
- 1acnee p tot corpul
- 1Cosurile nu mai trec
- 0yazmin pentru acnee
- 2Acnee
- 0acnee, nodulete
- 2Acnee
- 0Crema pentru ten mixt cu acnee
Mai multe informații despre: acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: