Am incercat tot in materie de cosuri, ce fac acum?
dupa cum am scris in titlu, am incercat Zinerit [ la recomandarea medicului de familie], am incercat Clerasil...cam toata gama, am incercat si Retin-A, si tot nu am scapat de cosuri.sau nu mi-am ameliorat fata, chiar nu stiu ce sa mai fac, tin sa precizez ca am mai mereu cosuri, dar sunt si perioade cand mai dispar din ele, nu am acnee, am tenul gras, excess de seebum, urmele care au ramas de la cosurile mai vechi am cum sa scap de ele? Sau macar cum sa scap de cosuri...
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
13 comentarii
am 19 ani, fac sport, mananc sanatos [ in caz ca sunt necesare datele astea]
Poate ca un tratament homeopatic ar merita incercat, in cazul dv.
tratamentul homeopatic pt vindecare, dar pentru cosurile pe care le am deja si care tot apar? si totusi "poate" e un termen ce nu ofera siguranta raspunsului.multumesc oricum Dnl doctor Mihnea
"Mancatul sanatos" poate fi una din cauzele mentinerii tenului gras si a aparitiei cosurilor.Tenul gras e intretinut de farfuria plina.Incearca sa schimbi ceva in alimentatie, incearca sa consumi mai multe fructe si legume, nu manca dupa anumite ore, ia-ti abonament la o sala daca ai probleme si cu greutatea, incearca si remedii naturiste, caci de multe ori sunt mai eficace decat medicamentele si vorbeste si cu o cosmeticiana.In mod sigur iti va da multe sfaturi utile.Numai bine!
Casa drhouse am zis clar ca mananc sanatos, am o alimentatie diversificata si completa, fructele si legumele sunt la ordinea zilei, la sala ma duc de 2 ani de 3, 4 ori pe saptamana, am un corp armonios, si la o cosmeticiana ma gandesc ca daca apelez o sa-mi recomande zeci de sedinte cu diverse masti, ca sa mai scoata si ea un ban...
poka :))
incearca si un cosmetician.. dar masti naturale.. gen argila.. castraveti
eu am 18 ani.. si n'amprobleme cu tenul.. n'am cosuri si nici nu am avut.. pt tenul tau gras incearac si lotiuni pe baza de alcool pentru curatare.. de 2 ori pe zi..s i o spuma de curatare a tenului.. sau te poti spala pe fata cu gel de ras sau spuma :)
pentru un ten sanatos trebuie sa te chinui putin cu el.. incearca curatarea in 4 pasi :1. te speli cu spuma pentru fata 2. folosesti un demacheant (chiar daca nu te machezi ) si 3. dai cu un buretel de demacheat si cu lotiune pe baza de alcool si 4 hidratezi cu o crema potrivita pentru tenul tau :)
toate le gasesti in farmacie sau la orice firma/ centru de produse cosmetice
incearca si un cosmetician.. dar masti naturale.. gen argila.. castraveti
eu am 18 ani.. si n'amprobleme cu tenul.. n'am cosuri si nici nu am avut.. pt tenul tau gras incearac si lotiuni pe baza de alcool pentru curatare.. de 2 ori pe zi..s i o spuma de curatare a tenului.. sau te poti spala pe fata cu gel de ras sau spuma :)
pentru un ten sanatos trebuie sa te chinui putin cu el.. incearca curatarea in 4 pasi :1. te speli cu spuma pentru fata 2. folosesti un demacheant (chiar daca nu te machezi ) si 3. dai cu un buretel de demacheat si cu lotiune pe baza de alcool si 4 hidratezi cu o crema potrivita pentru tenul tau :)
toate le gasesti in farmacie sau la orice firma/ centru de produse cosmetice
Lotiunile alcoolice ingrasa tenul.Medicul dermatolog te poate ajuta.Ai incercat retete magistrale preparate in farmacie?
lotiunile cu alcool n'au cum sa ingrase tenul..alcoolul este un degresant bun pentru piele./ intreaba un dermatolog si un cosmetician.. si o sa vezi ce recomanda pentru un astfel de ten..
pentru ten gras se folosesc lotiuni cu alcool iar pentru ten uscat lotiuni hidratante si mai bogate in grasimi pentru a da elasticitate si fermitate tenului si pentru a impiedica uscarea si craparea lui :)
si va rog daca nu stiti despre ce este vorba nu mai induceti omul in eroare..
Respect, Raluca Stefan.
pentru ten gras se folosesc lotiuni cu alcool iar pentru ten uscat lotiuni hidratante si mai bogate in grasimi pentru a da elasticitate si fermitate tenului si pentru a impiedica uscarea si craparea lui :)
si va rog daca nu stiti despre ce este vorba nu mai induceti omul in eroare..
Respect, Raluca Stefan.
Poka, mergi la Clinica Dermatologica Colentina si caut-o pe doamna dr. Olsavszky Rozalia.
Am un stil de viata sanatos, fac sport, nu beau cola, cafea, nu mananc dulciuri si am cosuri cum scap de ele va rog ajutati-ma.
Ai iluzia ca traiesti sanatos, iar doctorii nu au nici un interes sa te vada vindecat. Dar sa-ti bage pe gat diverse medicamente este principalul lor obiectiv, ei traiesc pe baza ignorantei prostimii.
uite pe topicul asta, primul mesaj scris de mine,
http://forum.romedic.ro/prod/poliartrita_?_046435.html
iar pe asta, singurul si ultimul (pana acum)
http://forum.romedic.ro/prod/BOLI_DE_PIELE_02466.html
Mai baga si un ochi in profilul meu.
uite pe topicul asta, primul mesaj scris de mine,
http://forum.romedic.ro/prod/poliartrita_?_046435.html
iar pe asta, singurul si ultimul (pana acum)
http://forum.romedic.ro/prod/BOLI_DE_PIELE_02466.html
Mai baga si un ochi in profilul meu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De la un cos la o coaja care nu mai dispare
- 8nev pigmentar gigant pilos
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 6Bubite pe fund asemanatoare cu cosurile
- 4Tot despre acnee...
- 12Tratament pentru acnee - antibiotice + contraceptive?
- 80Acneea, tenul foarte gras
- 2Acnee minora, dar persistenta
- 1probleme cu acneea
- 6Umflaturi pe fata
- 4Informatii despre acnee, sugestii sau propuneri
- 2acnee si ten gras dintr-o data
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 6de ceva vreme am fata plina de cosuri mari si dureroase
- 4Acnee vulgara - reactii adverse
- 2Acnee spate
- 7Semne acnee
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral